Lastenhuone

12. maaliskuuta 2013Pari hauskaa kuvaa ihanan leikkisästä lastenhuoneesta. :)

Lisää muuten lastenhuoneista keräämiäni inspiraatiokuvia (kuten muistakin aiheista) löytyy Pinterestistä. Tästä pääset suoraan kids room-boardilleni: pinterest.com/platefuloflove/kids-room/

Aurinkoista tiistaita!

Kuvat via Pinterest

6 kommenttia:

 1. Kävinpäs heti kurkkaamassa kaikki inspiskuvat lastenhuoneesta. Meillä elellään lastenhuoneen uudistuksen viimeistelyvaihetta, joten osuu ja uppoaa nämä kaikki ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Ja kiva kun nyt löysin sinunkin blogisi, sieltä nähnee tuon uudistuksen valmiinakin. :)

   Poista
 2. Löysin blogiisi juuri ja ihastuin oitis teidän lattioihin. Muistatko, minkä merkkiset ovat? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, kiitos. :) Ovat valkoiseksi lakattua tammea, muistaakseni Cello-merkkinen. K-Raudasta joka tapauksessa ostettu eli sieltä löytynee.

   Poista
 3. Hei, mietimme nyt samaa lattiaa. Voitko suositella sitä lapsiperheeseen kokemuksenne jälkeen :)? Kiitos inspiroivasta blogista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, vähän on kaksipiippuinen juttu; siis toisaalta olemme olleet todella tyytyväisiä, väri on hyvä, ei näy lika sen enempää kuin mitä aikaisemmissa tummemmissa parketeissakaan. Helppo pitää puhtaana, saumaukset hyvät jne. Mutta olin odottanut kovuusluokalta enemmän. On tähän harmillisesti kahden vuoden aikana tullut iskuja eli ihan reikiä. Meillä on aikaisemmin ollut aina parketti, eli totta kai se on joustavampi materiaali eikä vastaavista olla kärsitty. Eli siinä mielessä jos on mahdollisuus asentaa parketti niin suosittelen mielummin sitä.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground