Pikkupääsiäinen

21. maaliskuuta 2013
Olemme pääsiäisen reissussa joten teki mieli jo nyt laitella vähän pääsiäistä kotiin. En yleensä koristele pääsiäistä mitenkään muuten kuin pajunkissoja tai koivun oksia aina näihin aikoihin laitan maljakoihin. Pääsiäinen on jotenkin itselle se portti kevääseen ja silloin on kiva laittaa kotiin oksia ja katsoa miten niihin alkavat silmut muodostumaan.. Koivunoksien kaveriksi tuli tällä kertaa myös keltaisia narsisseja. Oksat sekä kukat toi ihana äitini joka aina käydessään tuo ihania kukkatuomisia. :) Äidiltä myös keltaiset kynttiläjutut jotka hieman vilahtavat yhden kuvan reunassa. 

Teki mieli vähän koristella muniakin, nyt niistä tuli täysin mustavalkoisia. Taidan vielä sipulivärjätäkin ihan oikeita kananmunia palmusunnuntaiksi, niin kuten kotonakin aina tehtiin. Pääsiäisruohokin on kasvamassa, mutta se taisi mennä meidän pääsiäisenvieton osalta multaan liian myöhään. Katsotaan.

Pääsiäinen kuten muutkin juhlapyhät tuntuvat nyt ihan erilaisilta kun on oma lapsi. Siksipä kai sitä intoutuu ihan eritavalla laittamaan kotiakin. Niin ja tietysti nyt on aikaakin äitiyslomalla vähän toisenlailla.. Kunhan lilleman tuosta kasvaa on sitten kiva yhdessä askarrella ja koristella. :) 

Pääsiäisenä kotiin "kuuluu" se ihana villasukan tuoksukin eli täytynee ehkä jo tulevana sunnuntaina laittaa lampaanviulukin uuniin?! Lisäksi pitää herkutella mämmiä & vaniljakastiketta ja pistellä poskeen hävytön määrä suklaamunia..

Tällaisia pikkupääsiäis suunnitelmia jo nyt. Mitenkäs muilla? Näkyykö teillä pääsiäinen kotona?

2 kommenttia:

 1. Ihania mustavalkoisia munatskuukkeleita. :)
  Ylläri, että mä näin vain ne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitos. :) Ei kun sielläkin vain musta tussi kouraan ja koristelemaan!?

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground