Palmusunnuntain asetelmat

24. maaliskuuta 2013


Pöllö boxissa. Samainen pöllö toimi meillä jouluna hyacintti-ruukkuna ja mustat sulat koristeena silloinkin. Joulun jälkeen pöllö muutti boxiin, mutta sulat jäivät. Nythän tässä onkin valmis pääsiäisasetelma. :) 


Nuo mustavalkoraidalliset verhotangonnupit on joskus vuosia vuosia sitten äitini löytänyt kirpparilta. Ovat olleet milloin missäkin koristamassa tai kaapissa lojumassa, mutta eivät ole vielä varsinaiseen käyttöönsä päässeet. Tykkään niistä kyllä kovin ja joskus jo meinasin modata ne seinänaulakoiksi. 


Pöllö-boxin kaverina mustavalkoiset munat ja yksi lempparikukistani, valkoinen helmililja. Pöydällä vielä keltaiset narsissitkin kukkivat koivun oksien kera. Siinä meidän asetelmat palmusunnuntaihin. Virpojia ei odotella, mutta jos sattuvat oven taakse tulemaan, löytyy meiltä läjä suklaamunia. Oma suoritus niiden tuhoamiseksi jäi eilen surkean pieneksi. :)


Eilen muuten söimme jo kunnon pääsiäisdinnerin. Laittelen reseptejä tulemaan jos joku vaikka kaipailee pääsiäiseksi menu-vinkkejä. Tai muutenkin!

Munarikasta palmusunnuntaita!

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground