Perjantaita ja ruukkuvinkkejä kaipaillen

15. maaliskuuta 2013


Mun lemppari aamiais- ja välipalaruoka on luonnonjogurttia, mysliä, kiwiä ja hunajaa. Kesällä komboon lisään myös mansikoita. Raskausaikana en muuta oikein kesäaikaan syönytkään ja nyt olen taas hurahtanut tähän namiin..


Lilleman sai kummitädiltä bumbo-tuolin lainaan. Ihan hitti, siinä on kiva istuskella lyhyitä aikoja. Pitkään lilleman ei malta, kun pitää taas jo päästä touhottamaan lattialle. Alfons on kiva kaveri ja myös kummeilta saatu lahja. :)


Valkoinen helmililja, rosmariini kukassaan ja oliivipuu. Tämän hetken lempparikasvini. Kävin eilen Plantagenilla ja sieltä kotiutuivat tuo lilja ja rosmariini.


Osaisitteko muuten vinkata mistä löytyisi betoni ja/tai vintagehenkisiä ruukkuja? Plantagenissa oli jotain, mutta eivät olleet kovin käytännöllisiä ja vielä ihan ylihinnoiteltujakin.. Tarvitsisin pari pientä ja yhden ison 20 cm tai 25 cm halkaisijaltaan. Ajattelin kyllä että olisi kiva tehdä joskus noita betoniruukkuja itsekin, mutta se ei taida olla nyt ihan tämänhetken projekti.

Tällaisia tunnelmia siis päivältä.. Aamun postauksesta poiketen ulkoilut jäivätkin väliin ja oltiin taas sisällä koko päivä. Oma olo paheni päivän mittaan ja on tukkoinen ja hutera. Taitaa olla poskiontelon tulehdus pentele.. Mutta nyt nauttimaan perheillasta voinnista huolimatta.

Kiva jos löytyisi vinkkejä noihin ruukkuihin. :) Kivaa viikonlopun alkua!

2 kommenttia:

 1. http://www.villa31.fi/epages/OVK.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/20112009-1962/Products/579002

  Tässä koulussa surffatessa tuli vastaan tällainen :)
  En tiedä onko sellainen mitä haet, mutta hinta on mielestäni varsin kohtuullinen.

  terkuin Koo
  http://kotonaonkivempi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Koo! Ei todellakaan ole hinnalla pilattu. Ja voisi olla oikein passeli muiden ruukkujemme kanssa. Täytyy selvitellä mitä tuollaisen postikulut on; siis onkohan kuinka painava joka niihin tietty vaikuttaa.

   Iso iso kiitos! :-)

   Maiju

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground