&Bros

5. maaliskuuta 2013

Kuvat: home.andbros.fi/

Mitä saadaan kun neljä nuorta ja lahjakasta pistää hynttyyt yhteen muotoilun saralla? No ainakin jotain uutta, inspiroivaa ja nuorekasta. &Bros on Helsinkiläinen design-toimisto, tai -studio kuten kotisivuillaan kertovat. Törmäsin tähän ensimmäisen kerran kun serkkupoikani kutsui Facebookin kautta johonkin designtapahtumaan tutustumaan &Brosin uusiin tuotteisiin - olisikohan ollut jo viime vuoden puolella. Ilmottauduin, mutta kiireessä jäi menemättä. Yksi näistä lahjakkaista muotoilijoista on todella serkkuni. Olen seurannut hänen töitään vähän sivusta ja tiennyt, että muutamia tuotteita on nostettu ja ylistetty ulkomaita myöten. Nyt vihdoin ajan kanssa aloin tutustumaan paitsi hänen töihinsä niin myös &Brosin valikoimaan ja yllätyinkin erittäin positiivisesti. Heiltähän löytyy jo oikeinkin monipuolinen kattaus kaikkea. Nuorekkaita ja ennen kaikkea hyväntuulisia tuotteita joista muutaman voisin nähdä meidänkin kotia piristyttämässä.

Suosikkejani ovat keltainen Little brother-muki ja Carry me home-tarjotinpöytä. Tuo muki on niin ihanan pirtsakka, ettei siitä juotujen aamukahvien jälkeen voisi olla muuta kuin hyvällä tuulella. Ja tuo tarjotinpöytä on ihanan kevyt ja monikäyttöinen. Tykkään erityisesti noista nahkasomisteista. Voisin niin ottaa tuollaisen itselleni yöpöydäksi! Täytyykin seurailla koska ja mistä niitä tulevaisuudessa saa hankkia.

Muutkin suomalaisen muotoilun ja uusien lahjakkuuksien kannattajat, käykäähän kipinkapin tutustumassa: http://home.andbros.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground