Lillemanin unikulma

8. joulukuuta 2012

Plateful of love/Maiju

Muutama nopea kännykällä räpsitty kuva minimiehemme unikulmauksesta. Meillä on Tanskalaisen Sebran pinnasänky jossa on irroitettavat laidat ja sängystä saa venytettyä 150 cm pitkän. Tämä oli ehdoton hankinta, halusin kestävän klassisen sängyn joka kestää aikaa myös pojan kasvun mukana. Ei todellakaan halpa, mutta tämä olikin pidempiaikainen investointi kuin perus pinnasänky.

Meillä on ollut sängyn päällä hoitotaso ja se on tehnyt sängystä aika "vankilan" pojalle; molemmat laidat kiinni ja vielä puolet sängyn pituudesta vievä tasokin päällä kattona. Halusin sen nyt pois ja samalla pystyi irroittamaan toisen sängyn laidan jolloin saatiin paljon ilmavampi ja mukavampi nukkumispaikka. Ja tämä on todettu jo käytännössäkin! Paitsi että nyt päiväunetkin maistuu vanhempien sängyn sijasta omassa sängyssä, niin myös viikon perusteella voi todeta yöheräämistenkin vähentyneen. Vaikka pinnaosa on poissa on sängyssä edelleen noin 10 cm laita vaikka kuvasta sitä ei ehkä erota. Turvallinen paikka siis kölliä ja nukkua (vielä ;)).

Kirjoitin aiemmin La case de cousin paulin valoista jotka saimme lahjaksi (juttu löytyy tästä). Ne löysivät paikkansa sängyn laidalta ja toimivat hyvänä yövalona. Kivat tunnelmalliset valot jotka ovat ystävälliset myös lillemanin silmille. :)

Seiniä koristaa RK Designin automatto sekä Tiger says meow-juliste. Pitäähän sitä vähän asennetta olla. :) Tiger-juliste oli alunperin lahja iskälle ja automaton ostin syksyllä Vallilan työhuonemyyjäisistä. Automatto on ollut ihan hitti; aiemmin hoitotason päältä sitä katseltiin ja sille juteltiin. Neuvolan perinteinen hymynaama ei jostain syystä ole meidän pojalle toiminut.

RK Designin takana oleva Riikka on muuten pitkäaikainen ystäväni ja pitää aivan ihanaa Weekday carnival-blogia! Lisäksi hän tosiaan suunnittelee omia tuotteita ja myy niitä omassa verkkokaupassa RK Design-shopissa. Sieltä löytyy vaikka mitä ihanaa ja meille on kulkeutunut julisteiden lisäksi myös kortteja ja leikkuulauta. Pakko vielä hehkuttaa, että tämä superlahjakas ja taitava nainen on ehtinyt juuri ohjaamaan myös esikois-musiikkivideonsa ja tekee parhaillaan myös omaa kirjaa. Ihailtavan ihana daami joka kolmen lapsen ja päivätyön ohessa ehtii myös toteuttamaan itseään. Riikalla on pakko olla vuorokaudessa enemmän tunteja kuin muilla! :)

Mutta niin takaisin asiaan, jos ihmetyttää missä minimiehemme peitto luuraa, niin se luuraa nyt taas toistaiseksi kaapissa. Käytäntö on todistanut, että nyt reilu parin kuukauden ikäinen poikamme nukkuu parhaiten uni- tai makuupussissa. Siksipä lakanan päällä sängyssä uskallamme pitää myös lampaan taljaa jonka päällä päivisinkin on mukavan lämmin kölliä.

Nyt kauniita ja levollisia unia itse kullekin! :)

3 kommenttia:

  1. Heippa, yritän metsästää itselleni tuota automattoa. Et sattuisi olemaan luopumassa siitä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi hitsi, en valitettavasti nyt ole siitä luopumassa kun se vihdoin on päässyt ihan leikkeihin saakka. :) Laitapa Weekdaycarnival-blogin kautta viestiä Riikalle; hän sen on suunnitellut ja tietää voiko niitä vielä jostain ostaa. :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground