Inspiraatio matoista

12. joulukuuta 2012

Kuva: House of Philia


Inspiroivia kuvia eri mattotyyleistä ja niiden yhdistelemisestä. Näiden kuvien myötä tekisi mieli uusia pitkästä aikaa niin olkkarin kuin makkarinkin isot matot.. Matot ovat yleensä kodin pitkäaikaisimpia tekstiilejä ja sen vuoksi niiden valitseminen ei aina ole myöskään helpoimmasta päästä. Itse olen investoinut laatuun ja klassisuuteen ja mattoja on tullut uusittua harvoin. Mm. meidän makuuhuoneen matto on jo yli kolme vuotta vanha, Suomalainen Suklaapalat -niminen lampaankarvamatto. Nyt vasta harmaassa matossa alkaa käytön 
jälkiä näkyä eli on kyllä ollut hintansa väärtikin.
Kuvat: Kristofer Johnsson via Annagillar.se


Kuvat: Kristofer Johnsson via Annagillar.se

Vaihtoehtoja löytyy - kiitos myös ulkolaisten verkkokauppojen - ja hinnatkin alkavat olemaan suht kohtuutasolla. Viimeisin ihastusta herättänyt tuttavuus on Anttilan uuden anno-malliston Pandora-villamatto jota löytyy eri koossa ja väreissä. Pandora on ekologisesti tuotettu ja hinta isoimmassakin matossa on reilusti alle 200 euroa. Keittiön pöydän alle haaveilen harmaavalkoisesta Pandora-matosta joka tässä kuvassa pilkottaa muiden muassa..


Kuvat: Plateful of love/Maiju

Erilaisia materiaaleja yhdistellään ja samaan tilaan voi laittaa monta erilaista mattoa myös limittäin. Enää ei tarvitse tyytyä yhteen isoon mattoon vaan erilaisia tyylejä, värejä ja struktuureja voi yhdistellä mielensä mukaan kuten tässä olohuoneessa on tehty. Nice indeed!


Kuvat: MTV3.fi/tyylivarkaat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground