Basketta-tähdet ja hyasintit

21. joulukuuta 2012

Plateful of love/Maiju

Tänään on saatu viimeisetkin lahjat hankittua ja paketoitua. Keksinkin meidän remontista ylijääneen tapettirullan jota käytin paketointiin & väänsin lisää siitä myös basketta-tähtiä. Tapetissa on lehdettömiä koivun runkoja joten sopii ihan hyvin, eikös?

Ensimmäisellä kerralla en tainnut tarpeeksi keskittyä basketta-tähden ohjeisiin, koska nythän näistä tuli paljon paremman näköisiä. Tapettipaperi on vain aika paksua joten jouduin varmuudeksi teippaamaan toisen puolen. Ohjehan löytyi Youtubesta, linkki ohjevideoon löytyy tästä postauksesta.

Lisäksi tein paketteihin lisää haitarikoristeita.. Ylimmäisessä kuvakollaasissa myös asetelmakuva meidän makkarista.

Plateful of love/Maiju

Lisäksi pari kuvaa kolmesta muusta hyasintista jotka lösivät paikkansa vierekkäin pikkulaatikoston päältä. Nämä vielä ihanasti vasta nupullaan, taitavat aueta sopivasti aatoksi. Yksi asustelee House Doctorin pöllömaljakossa, toinen on muovisessa suojaruukussaan kääritty valkoiseen silkkipaperiin ja sidottu mustalla paperinauhalla ja kolmas on Iittalan Lanterna-lyhdyssä. Pari mustaa sulkaakin löytyi koristeeksi.

Plateful of love/Maiju

Nyt nukkumaan jotta jaksaa taas huomenna touhuilla. Pitäisi tehdä bataattilaatikko & viimeistellä joulusiivoukset.. Huh. Tänään olikin pitkä päivä! Gott natt! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground