Aesop

27. joulukuuta 2012Marraskuun loppupuolella Marimekko julkaisi yhteistyön Aesop-kosmetiikkamerkin kanssa. Aesop on Australialainen luonnonkosmetiikkaa valmistava yritys. Tuotteet ovat luonnonraaka-aineista valmistettuja ja huippulaadukkaita; merkkiä voisikin kutsua eko-luxukseksi. Tähän saakka Aesopin tuotteita on Suomesta saanut vain Artekin liikkeestä Helsingistä. Myös maailmanlaajuisesti Aesopin myynti on keskittynyt verkkoon ja vain valikoituihin tavarataloihin.

Marimekon kanssa yhteistyössä tuotettu sarja on Sauna-niminen tuotesetti ja se tulee myyntiin huhtikuussa. Setissä on vartalonkuorintavoide ja kosteusvoide jotka sisältävät kuusenneulas-, salvianlehti ja männyneulasöljyjä. Aika jännittäviä tuoksuja siis luvassa. Tuotteet pakataan kierrätettäviin muovipurkkeihin ja Marimekon Vellamo-kuosilla kuvioituihin pussukoihin. Tykkään! Toivottavasti sarja laajenee ja saadaan mukaan muitakin tuotteita & jännittäviä tuoksuyhdistelmiä... Suomalaisittain esim. koivua ja juhannusruusua. ;-)

Marimekko on kyllä Ihamuotilan myötä noussut jälleen uusiin sfääreihin ja kansainvälisestikin ihan eri luokkaan. Tässä jälleen mielestäni hyvä esimerkki uudenlaidesta, kansainvälisestä ja älykkäästä tämän päivän Marimekosta. Tykkään x2! Mitäs te tykkäätte? Onko Aesop tuttu merkki?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground