Weight here

15. marraskuuta 2013


Muutama viikko sitten ihastelin täällä bloginkin puolella Menun Weight here -kynttilänjalkaa. Yllätyksekseni sain sen tiimoilta yhteydenoton Piriste-nimiseltä uutukaiselta verkkokaupalta ja he halusivat lähettää minulle sellaisen. Postista sen kipaisin toissa päivänä ja huh, miten se ensin yllättikin massiivisuudellaan. Mutta pian oli jo vahvaa ihastusta ilmassa. Betoni toimii minulle aina, etenkin yhdistettynä simppeliin ja klassiseen muotoon. Erityisen ihana tuo on juuri nyt jouluksi. 


Kynttilänjalka löysi paikkansa heti meidän olohuoneen ikkunalaudalta, mutta piti sitä mallata kaapin päällekin, betonisen kukkaruukun, uuden Ruotsin Fotografiskasta hankitun julisteen ja marmorin kaveriksi. Kun Milk-valaisimen kupu on edelleen rikki (en tiedä muistinko edes kertoa siitä täällä...!?), niin piti lainata makkarista toinen yövaloistakin. Mää vaan niin tykkään noista mummin vanhoista marmorilampuista jotka tuunasin messinkisillä lampun pidikkeillä ja isoilla polttimoilla. Ja se tunnearvo näissä vintage-ihanuuksissa...!

Ihanaa perjantaita!!

//
Mood for friday from our living room. Webshop called Piriste send me Menu's lovely "Weight Here" candle holder. It's made of concrete and it was more massive that I thought. But I really like it because it so simple and kind of raw. Especially it so lovely for christmas. It found its place from our window sill, but I also wanted to try it on top of the living room cupboard. There is now that new poster from Fotografiska and my grandmothers old marble lamp as well. Quite nice or what do you think?! 

12 kommenttia:

 1. Tuo on kyllä niin upea! Ihan uusi tuttavuus minulle ja itseasiassa juuri sitä mitä olen itsekin etsinyt.. tietämättäni :)

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. On kyllä melkoisen muikea kynttilänjalka : ) Törmäsin siihen kans sen jälkeen kun olin tehnyt omaan blogiin postauksen mieluisista kynttilänjaloista - tämän olisin kyllä ehdottomasti liittänyt mukaan listalle : ) Se Menun isompi kolmijalkainen kynttelikkö onkin omaan makuun vähän liian jykevä jo.

  Mukavaa alkavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu se kolmejalkainen olisi varmasti todella fyysinen ja näyttävä.. Tämä massiivisuudessaan on jo meikäläisellekin ihan riittävä. :)

   Poista
 3. Itse jäin sen sijaan tota taulua katselemaan. Vau, mikä katse tytöllä on! Mietin myös hankkivani samanlaisen taulun, niin kaunis!

  Minulle kynttiläjalka myös uusi tuttavuus, ihan kiva sekin.
  /D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, joo se on minunkin tämän hetken suosikki. Itsessään edukas juliste 12 eurolla, mutta se on Tukholman Fotografiskasta jonka verkkokaupasta eivät toimita Suomeen. Eli vaatinee reissun paikan päälle. Hitsi, toivottavasti aloittaisivat muihinkin maihin toimitukset pian.. tosin se tietäisi kyllä huonoa kukkarolle. Se on mun mieleen ihan paras museokauppa.. :)

   Poista
 4. Kaunis kynttilänjalka ja kauniisti sopii vanha lamppu kaapin päälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saija. Betoni, marmori, messinki. Kaikki jylhiä materiaaleja itsessään, mutta eivät kuitenkaan liikaa yhdessäkään. Pyhä kolminaisuus?! ;)

   Poista
 5. Samaa kynttilänjalkaa katsellut.. Olisipa kiva nähdä miten massiiviinen se on todellisuudessa :)
  Betoni toimii aina ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se ei paina ihan niin paljon kuin voisi luulla. Hitsi, missähän niitä myytäisiin fyysisesti.. Jos tulee vastaan, niin huikkaapa minullekin?! :)

   Poista
 6. WAUTSI. Onpas upeannäköinen jalka. Ja sopii teille hirmu hyvin.
  Voie, että olisi ollut ihana nähdä lauantaina, kyselinkin Lauralta ja Sannalta, että missä on Maiju... Mutta joku kerta sitten nähdään. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin voe hitsi kun ei törmätty, tai siis etten päässytkään gaalaan saakka. Toinen kerta sitten!! :-) Toivottavasti pian.. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground