Is it going to be a black christmas?

17. marraskuuta 2013

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Nyt se on aloitettu täälläkin, nimittäin joulusuunnitelmien tekeminen. Hössötyksestä ei puhettakaan, en ole hössöttäjä ihminen (joku voi toki olla eri mieltä..). Ulos kun vain katsoo, ei kyllä uskoisi marraskuun olevan jo näinkin pitkällä. Tänään saimme nauttia kauniista auringonpaisteesta ja toki kovasta Einosta, joka tänään Helsinginkin suunnalla puhalsi kipakasti. Mutta missä lumi? Ilman sitä oikeaan joulumoodiin on vaikea päästä. Ja siksipä ehkä ensimmäiset fiiliskuvanikin ovat aika mustanpuhuvia. Mutta ei voi minkään; pidän paketoinnit yksinkertaisina, sytytän kynttilät (toivottavasti) pian postin kantamana saapuvaan Enon kynttelikköön ja ehkä jopa tänä vuonna hankin valkoisen joulutähdenkin. Ja koristeet pidetään maltillisina, koska tänä vuonna ei isoa kuustakaan tule.

Ensimmäisen joulukoristeen muuten ripustin jo perjantaina. Sekin oli musta. House Doctorin musta paperitähti kaikessa komeudessaan on nyt meidän lasivitriinin päällä.. Kuva tästä Instagramissa, ehkä tulevan viikon aikana saadaan se tännekin ikuistettua. :)

//
Now it's official, I have started to make a Christmas plans. But where is the snow? It is still needed to achieve the right mood.

6 kommenttia:

 1. Meilläkin paperitähti viriteltiin lipaston päälle tuomaan joulumieltä. Mutta jotenkin tämä syksy on vienyt niin mennessään, että joulu tuntuu edelleen todella kaukaiselta ajatukselta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, tosin nyt alkaa itsellä vähitellen joulufiilis virittäytyä. Voi kun saataisiin vielä pakkasta ja lunta pian!

   Poista
 2. Ihana tuo kynttelikkö, taidanpa tilata omaksi joululahjakseni :)

  VastaaPoista
 3. Oi, tuo kynttelikkö on todella kaunis! Ja mulla ois sulle haaste blogissani :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground