Olohuoneessa

5. marraskuuta 2013


Tummanpuhuvaa tiistaita. Ulkona on niin synkkää ja harmaata, että. Mutta niin näyttää tästä kuvakulmasta olevan meidän olohuoneessakin. Kovin on sohvanurkkaus mennyt tummaksi. Ja minähän pidän pääosin vaaleasta. No, näin syksyllä ja talven yli menköön. En ole vieläkään tuota ikkunalaudan valaisinta saanut vaihdettua; mieleistä ei siis ole löytynyt tuohon kulmaukseen. Kyllä se vielä vastaan joskus tulee..

Taulukollaasiin sen sijaan tuli päivitys viime viikon Tukholman reissulta; Paolo Roversin valokuvajuliste Natalia Vodianovasta koristaa nyt seinäämme. On jo toinen vieras nainen huushollissa kun makkarissakin sängyn vieressä jo yksi majailee. ;-)

Ps. jos ihmettelette DAW-tuolin paikkaa, niin se nykyisin kököttää tuossa aina esteenä lillemanille, joka niin mielellään menisi tökkäämään sormensa tuonne viherkasvin multaan. Jännäksi menevät sisustusratkaisut pienen kanssa. En viitsinyt edes kuvasta sitä enää siirtää pois. ;)

//
Last week from Stockholm I bought this exhibition poster of Natalia Vodianova and put it in to our living room wall. It's very dark outside at the moment but so it seems in our living room as well.. I like very light colors but maybe now in autumn and over the winter I can manage all this greys and black. :)

14 kommenttia:

 1. Tyylikäs juliste ja tumma sopii syksyyn :) Tutulta kuulostaa tuoliviritelmät, nyt on kummallista kun nuorimmainen on niin iso, ettei viritelmiä enää tarvita ja kynttilöitä voi polttaa alle metrin korkeudessakin! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni. :) Heh, ei siinä mene aikaakaan kun tuo meidänkin vesseli on jo niin iso.. Sisustus elää lapsen ehdoilla, niin se vain on. Mutta enemmän tästä näin nautitaan kuin yrittäisi väkisin pitää lasta sisustuksen ehdoilla.. :)

   Poista
 2. Upea upea toi juliste! Sopii tosi hyvin teille. Ihastelin jo sun instassa sitä. Oih!
  Ja kyllä sellaiset kuvat on parhaita, joissa näkyy myös tuota elettävää elämää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :-) Mä tykkään kovin tuosta kuvasta myös. Ensin mietin, onko näitä naisia jo liikaa, mutta plääh. Menköön nyt, tuo oli sitäpaitsi "vain" 12 euron juliste, joten ei haittaa vaikka nopeasti kyllästyisikin.. Tosin näyttelyjulisteet on aina kiva säästää ja kaivaa uudelleen taas vuosien päästä esiin.

   Poista
 3. Pidän blogistasi. Löysin jokin aika sitten. Silmäni vaan joutuvat tihrustamaan pientä tekstiä, joten olisiko mahdollista saada vähän suurempi fonttikoko? Erään toisen blogin puolella kysyin samaa, ja siellä koko muuttui parempaan suuntaan. :) Jotenkin musta tuntuu, että fontti olis ollu suurempi aiemmin?
  Sisustaminen on välillä haastavaa pikkuisten kanssa. Kokemusta on. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Leena!! Arvokas kommentti. Olen itse pistänyt merkille myös, että ihan kuin fonttikoko olisi pienentynyt, mutta ajatellut, että näyttöni resoluutio on vain pompsahtanut asteen pienemmälle. Täytyy tarkistaa tuo ja säätää mahdollisesti suuremmaksi.

   Poista
 4. Ihanat julistekollaasit siellä! Pitäisi tännekin pikkuhiljaa alkaa keksimään jotain seinille kun vuosi tässä asuttu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! Joo pikkuhiljaa meillekin näitä kertynyt.. Kaikki vasta vuoden sisällä mitä tässä ollaan asuttu. Huh, aika paljon tullutkin julisteita hommattua.. hmmmh.

   Poista
 5. Hieno juliste kollaasi. Meidänkin lapset pienempänä tökkivät tohkeissaan sormia kukka multaan. Onneksi se oli vaan lyhyt aika :)

  Mukavaa viikkoa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna. :) Myös lohdutuksesta, että tämähän on vain lyhyt aika. ;) Ei vaan, taitaa siinä aikansa mennä ja niin saakin. Kuten tuonne ylemmäs jo vastailinkin, sisustus elää lapsen mukaan eikä toisinpäin. :)

   Poista
 6. Ihania julisteita, sopii todella hyvin tuohon :)

  VastaaPoista
 7. Nythän on in, että on tummanpuhuvaa sisustuksessa. Joten elä hätäile sisustuksen kanssa ;) Kaunis tuo naistaulu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, mä vain niin pidän vaaleasta. Mutta olkkari kyllä muuten onkin todella vaalea, tässä vain todella tumman synkeä kulma. :) Keväällä sitten taas raikastetaan! ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground