Tähdet olohuoneessa & arvonnan voittaja

22. marraskuuta 2013Viikko sitten perjantaina laitoin esille ensimmäiset joulukoristeet. Maltillisesti vielä, vasta pari tähteä jotka kaikessa ihanuudessaan oli napattava Tiirinkosken Tehtaalta mukaan. Musta suuri paperitähti päätyi vitriinin päälle ja kuparinvärinen metallitähti nahkanauhoineen päätyi toistaiseksi tauluhyllylle. Olohuoneeseen ajattelin viikonlopun aikana roudata joitakin oksia tai havuja sekä pari hyasinttiakin on jo hankittava. Hassua, miten entinen anti-jouluihminen on jo nyt suunnittelemassa joulupöydän menuakin. Veikkaan kuitenkin, että silti olen tänä(kin) vuonna niin myöhässä vielä monessa asiassa. :)

Ja se arvonnan voittaja: Beach House Companyn alpakkatyynyn voitti Jasmiina "Voi mää tykkäisin tyynystä, ihania on myös merkin tohvelit, tyynynpäälliset, matot ja viltit. :)". Onnea! Ja kiitos kaikille osallistuneille!

/
Last week couple of christmas deacorations shown up to our living room. Just a couple of stars what I bought from Tiirinkosken tehdas. Bigger black one by paper and smaller copper star.. 

4 kommenttia:

 1. Hei. Mistä mahdat olla hankkinut tauluhyllyt? -o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikeasta ihan hankin. Maksavat muistaakseni peräti alle 5 eur kappale nuo pienimmät..

   Poista
 2. Upeita kuvia ja tunnelmia. Mun piti myös hakea jo hieman kukkia tänne torppaan, mutta ein sitten viitsinytkään, kun tietäähän sen miten niiden käy. ;)
  Ehkä kaksi päivää ennen joulua, pysyvät hengissä sitten jouluun.

  PS. Tämä blogin ulkoasu on niin hienostuneen upea! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, se se noissa kukissa on, etteivät kestä kyllä yhtään.. Siis hyasintit varsinkaan. En kuitenkaan malttanut olla hankkimatta joulun ensituoksuja. :) Ehkä valkoinen joulutähti seuraavaksi, se kestää pitkään. Vähän turhankin pitkään ehkä?! ;)

   Kiitos kovasti, kiva, että ulkoasu miellyttää!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground