Keittiön uudet (järjettömät?)

6. marraskuuta 2013


Pikaiset keskiviikko moikat! Ihanaa saada valoa tähän päivään, johan sitä tälle viikolle odoteltiinkin. :) Harmi, ettei tänään ole ollut aikaa kuvailla enempää, ehkä vielä myöhemmin... Palailen tänään myöhemmin myös kommentteihinne, kiitos niistä. :)

Sarjassamme järkeviä hankintoja; ostin viime viikon Tukholman reissulta tuon Design House Stockholmin mainion "liha"-leikkuulaudan. Olen nähnyt joskus lehdessä sen ja se on kolkutellut mielessäni, koska en todellakaan osaa noita lihan osiakaan, joten kätevä muistitauluksikin. Mutta leikkuulaudaksi taisi olla aika turha ostos, koska enhän minä sitä raaski käyttää muuta kuin koristeena. Kuten itseasiassa en ole raaskinut noita Love Warriorsin peace-coastereitakaan käyttää.. Hmm. Kuinka järkeviä hankintoja?! No kivalta näyttävät koristeina, jep. :)

Huuto.netistä huutamani Sorsakosken vintage-aterimetkin ovat saapuneet. Niitä on hillitön läjä (kuvassa vain osa) ja sain ne ihan pilkkahintaan. Joskus tapahtuu tällaisiakin heräteostoksia... Oliko tässäkään mitään järkeä, koska niille ei tunnu nyt löytyvän meiltä sopivaa paikkaakaan, niin paljon niitä kuitenkin on. Tosin aion kyllä käyttää niitä ahkerasti. Etenkin lusikat terävine kärkineen ovat vain niin hyväksi todettuja.

Mutta summa summarum, aina sitä ei tee ostopäätöksiään järjellä. Etenkin sisustustuksessa tunne se taitaa viimeisenä päätöksen naulata. Onneksi ihan järjettömät ostokset ovat nykyisin meikäläisellä aika harvassa. Ja järkeä tai ei, en siltikään tekisi näiden kahden hankintani kohdallakaan toisin?!

Onko joku muukin tehnyt "järjettömiä" hankintoja viime aikoina? Ja yleensäkin, vaikuttaako kodin hankinnoissa ostopäätökseenne enemmän tunteet vai järki? :)

//
Happy wednesday! Here are couple of shots from my new purchases. Black cutting board I bought from Design House Stockholm last week. Cutlery I bought from second hand webshop. Both of these I bought on impulse. Not very clever. How about you, do you shop interior stuff for your home based in emotion or common sense?

17 kommenttia:

 1. Ihana tuo leikkuulauta,mahtaakohan niitä saada suomesta jostain?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä tiedä, ei ole kyllä tullut täällä missään vastaan. Ehkä Design House Stockholmin sivuilta löytyy jälleenmyyjät joilta kysellä?

   Poista
 2. Oi nää aterimet - voi äiti voi äiti!!!!! Ärrinmurrin!!!! Meillä oli mummolassa näitä PALJON. Mä rakastin niitä!! Ja arvaa vaan antoiko äiti kaikkea oikeesti ihanaa mummolan ostajalle. Tää on tätä sukupolvien välistä eroa, äitillä on niin eri maku kaikessa - mä rakastin mamman tyyliä enemmän. Mua harmittaa aina niin kamalasti kun näen näitä aterimia jossain. Onnea sulle. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voihan aterimet. :) Kiitos onnitteluista, lupaan kyllä arvostaa niitä koko rahan edestä! Meillä mummulassa oli näitä myös, ehkä siksi minullakin tapahtui uudelleen ihastuminen. Ja yksi lusikka kulkeutui toisen mummin irtamistosta miksi ihan käytännössä totesin sen olevan erinomainen mm. hedelmäsalaatin syöntiin. Olen käyttänyt joka päivä sitä samaa lusikkaa.. juu toki pessyt välissä. ;) Nyt on useampi vaihtoehto sitten.. :)

   Poista
 3. Kyllä meillä yleensä se järki vaikuttaa, tänä päivänä enemmän kuin ehkäpä pari vuotta sitten (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin järjellä sitä ensin ajattelee, mutta sitten kun alkaa valitsemaan sitä esim. valaisinta niin tunteet saattavat karata käsistä.. No onneksi ei tosiaan enää niin usein kuin joskus nuorempana. On sitä tullut tietoisemmaksi kulutustottumuksistaan. :)

   Poista
 4. Kauniita esineitä. Karkkia silmälle. Joskus riittäköön se syyksi. :)

  VastaaPoista
 5. Heitin sinulle mielenkiintoisen haasteen blogissani: http://www.talosanomat.fi/periaatteellista/ Käyhän nappaamassa!

  VastaaPoista
 6. Love Warriorsilla on kaikkea niin ihanaa. Nuo peace aluset ovat kyllä kauniit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, niin on. Mutta ovat aika hintaviakin.. Verkkokaupan konsepti on kyllä niin uniikki, että ihan sen palvelukokemuksen vuoksi sieltä voisin joskus toistekin jotain vielä tilata. Upeat kuvat, tuotteet ja itse paketti kun se saapui, ja käsinkirjoitettu kortti mukana. Tuosta voisi moni verkkokauppa benchmarkata!

   Poista
 7. Ostin Marimekon Oiva-teekannun, vaikkei meillä kukaan juo teetä. Ostin, koska se on niin kaunis. Vähän naurattaa.

  VastaaPoista
 8. hei :) googletappa : kahvelikoru - niin löydät sorsakoskien matkan koruiksi.. ovat muuten ihania.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu niin ovat! Olen anopille sellaisen avaimenperän ostanut. :) Joskus olen nähnyt näistä tehdyn kattokruununkin, se vasta hauska olikin. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground