Alpakka olohuoneessa

14. marraskuuta 2013


* Yhteistyö Beach House Companyn kanssa

Useimmille jerseypuuvillasta tuttu Beach House Company on lanseerannut uuden alpakkamalliston, joka sisältää mm. silkkisen pehmeitä alpakan turkistyynyjä, -tossuja sekä alpakan villasta kudottuja torkkupeittoja. Sain blogini kautta testattavaksi tuollaisen  turkistyynyn sekä lillemanille pikkuiset turkistossut. Todellakin ovat silkkisen pehmoisia ja rutisteltavia. Alpakka onkin uusi tuttavuus minulle turkiksena, mutta sitäkin tutumpi mm. neuleissa.

Beach Housen alpakkatuotteet eivät ole peräisin tuotetuista turkiseläimistä, vaan turkistuotteet tehdään vapaasti elävien ja luonnollisen kuoleman kokeneiden alpakoiden vuodista. Mitä vanhempi alpakka, sen enemmän villaa eläimen turkiksesta voidaan keriä. Tämä luonnonmukaisuus minulle ainakin oli äärimmäisen tärkeä tieto!! En allekirjoittaisi muunlaisia turkiksia.

Materiaalina Alpakan villa on hienoimpia kuitumateriaaleja maailmassa; se on lämpimämpää kuin lampaanvilla, hienompaa kuin Kašmir, kestävämpää kuin mohair, joustavampaa kuin silkki ja pehmeämpää kuin puuvilla. Todella ylellinen ja kestävä materiaali siis.

Mikä itselle oli myös uutta, niin alpakka sopii myös allergikoille, siis ainakin lampaanvilla-allergiasta kärsiville. Beach Housen turkistuotteet ovat myös pestäviä; luin, että turkisosat voi pestä varovasti sienellä ja laihalla saippuavedellä. Jes, lapsiperheelle tärkeää tämäkin. :) Ja niinpä meidän alpakkaturkiksinen vaalea kaunis tyyny pääsi heti sohvalle, ja siihen se nyt saa jäädäkin. Ihastuin!

Lillemanin tossut valitettavasti olivat liian pienet, mutta minimies on keksinyt niille jo muuta käyttöä.. Tossut ovat leikeissä mukana pehmolelujen tavoin. Tosin tossuja myös mm. eilen keiteltiin leikkikattilassa. Hui, mitähän keittoa hän niistä ajatteli tehdä?! ;-) Mutta eivätköhän nuo vielä päädy lähipiirissä jollekin pikkuiselle ihan oikeaankin käyttöön. Tossujen sisäosa on muuten lampaankarvaa eli se ei valitettavasti allergikoille sovi ja tekee myös tossuista sen verran muhkeat, että kannattaa hankkia suurempi koko kuin normaalisti. Mutta upea joululahjaidea nämäkin!

Huomasitteko muuten muut pienet muutokset sohvan ympäristössä alpakkatyynyn lisäksi; sohvatyynyjä on karsittu, vaihdoin ikkunalaudan tavaroita ja naulasin VIHDOIN My guide to New York-julisteenkin seinään. Eipä siinä kauan kestänytkään.. 

Huomenna lisää olohuoneesta ja pistetään myös Beach House Companyn ja Tiirinkosken Tehtaan kanssa arvonta pystyyn. Olkaapa siis kuulolla. :-)

Ihanaa torstaita!

//
This post was made ​​in collaboration with Beach House Company. They sent me  a new line of alpaca fur pillow cases and some fur slippers for my son. 

The cushion cover is just wonderful and you really should have a closer look at collection. Unfortunately the slippers were too small, but my son likes playing with them anyway. I made some small changes in our living room, as you may have noticed? My "guide to New York" -poster is finally on the wall and I also changed the things on our windowsill.

5 kommenttia:

  1. Kaunis ja ihanan pehmeän näköinen. Tuo iloinen loistava hymy tyynyyn nojatessa on aivan paras :).

    VastaaPoista
  2. Oi, ihanan pehmoinen tyyny! ja todella kaunis tää sun blogin uusi ilme :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground