Today I love

11. marraskuuta 2013

1 / 2 / 3

Huomaan palaavani tähän työpiste-kuvaan yhä kerta toisensa jälkeen. Värit ja tavaroiden eri tyylit ovat ihania.. Inspiroiva kuva. Olen myös vihdoin keksinyt ratkaisun olohuoneen (yhteen) valaisinongelmaan. Totta kai taas jotain sieltä kalliimmasta päästä. Äsch. Mutta kylläpä tämä Lampe Grasin seinävalaisin olisi vain niin kiva meidän sohvanurkkaukseen.. No, haaveilu on ilmaista. :)

Olen haaveillut myös keittiönpöydälle jouluksi kynttelikköä (suurempaa siis kuin Kubus 4 mikä meiltä löytyy). Tällä kertaa budjettihankinta olisi tämä noin 30 euroa maksava "multi candle pin" Enolta. Very nice indeed.

//
Love this first picture; colors and different style of the things. I dreaming about this wall lamp of Lampe Gras and also this multi candle pin by Eno.

4 kommenttia:

 1. Lampe Grasin valaisemat ovat todella kauniita. Samaa sarjaa olen itsekin katsellut ja miettinyt liian monia kivoja vaihtoehtoja tulevaan keittiöön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan. Modernin puutalon keittiöstähän Lampe gras työvalaisimena löytyykin.. Ihana!

   Poista
 2. Tuo valaisin on tosi upea! Samaa olen ihastellut ja mallaillut ensin oluhuoneen nurkkaan ja nyt keksin, että siinä olisi oiva keittiön valaisin myös:) Hinta vaan on kova.

  Ja hieno uusi ilme blogilla. Tosi raikas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hinta on juu kova. Meillä keittiöön hankittiin Jieldet työvaloiksi kun löysin niitä huomattavasti huokeampaan hintaan.. Mutta olkkarihaaveissa tämä em. yksilö kyllä vahvasti edelleen..... :-)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground