Näkymiä / angles

12. marraskuuta 2013


Meidän avara pohjaratkaisu ja suuri ikkunaseinäke makkarin ja olohuoneen välissä mahdollistaa sohvalta esteettömän näkymän lähes joka nurkkaan. Sohvalta näkyy niin makuuhuoneeseen kuin avokeittiöönkin, tai siinä köllötellessä voi tuijotella myös ikkunasta ulos Helsingin Stadionin tornia (tällaisen näkymän muuten tallensin juuri viikonloppuna Instagramin puolelle)..

Jos sohvalta on mieluisia näkymiä, niin onhan tuo sohva olohuonessammekin erittäin keskeisessä asemassa. Sohva on alunperin mieheni. Se ei kauaa kuitenkaan ehtinyt olla käytössä, kun edellisestä kodistamme se vesivahingon yhteydessä jouduttiin muuttamaan sukulaisten huomaan säilytykseen. Meille se muutti tähän asuntoon viime loppusyksystä. Lähes iskemätön, joten ei sitä raaskittu mihinkään hävittääkään. Tunnustan kuitenkin, etten riemuinnut sen muutosta meille. Tätä ennen itsellä on aina ollut valkoinen sohva, ja vaalean ja myös hieman erityylisen olisin nytkin kernaasti ottanut. Näinkin isossa asiassa kuitenkin täytyi joustaa ja tähän tummanharmaaseen yksilöön se on nyt tyytyminen. Eihän se myöskään ole hullumpi istua, vaikka jämäkämmät tyynyt saisivatkin olla. Väriä tulen kyllä varmasti kiittelemään vielä monet kerrat lillemanin vuoksi.. :)

Kivaa tiistaita!

 //
Our floor plan allows for a spacious view of almost the whole apartment. From the couch there is a visible view to the bedroom and open kitchen. And the couch itself is a very important role as well. But it's not my favorite. I'd like to have more lighter and a different style sofa. But this was my husband almost unused one which we do not wanted to dispose of. The color is indeed good with a small child. :)

8 kommenttia:

 1. Heipsis, Maijuseni :)

  I hear you, sohvajutussa nimittäin. Meillä on samaisesta syystä keittiössä kirkkaanpunainen Smeg-jääkaappi. Kyllä vaan, kirkkaanpunainen. Se ei sovi minkään kanssa ja rajoittaa sisustamista aika paljon, mutta minkäs teet: se on miehen menneen asunnon peruja ja puolikäyttämättömänä tuotu nyt tähän asuntoon varastosta tomuttumasta. Kallis kapistus, ja toimii moitteetta, joten puolipakkohan sitä on tuossa katsella. Koitan sisustaa keittiötä niinkuin sitä ei olisikaan, mutta vaikeahan tuota on olla huomaamatta. Punainen.

  ps. Kiva uusi look ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Ihana kohtalotoveri. Eikös se niin mene, että se mitä "haluaisi" peittää, kannattaakin vain korostaa.. tai jotain?! :-)

   Poista
  2. Sanopa muuta.. :) Mietittiin keittiöön mattoa, käytiin valitsemassa yksi afgaanimatto kaupasta muutamaksi päiväksi kotiin kokeiluun, miehen ehdotuksesta sekin on punainen. Ja hemmetti että se nyt näyttää tässä hyvältä! Kävimme sen tänään lunastamassa omaksemme. Turns out että tää punainenkin on ihan ok väri (kukapa olis arvannut)..

   Poista
  3. Oi oi, ne punaiset afgaanimatot ovat niiiiin ihania.. Jos vain meille sellainen joskus sopisi.. Olen haaveillut valkoisen sohvan kanssa siitä. Hmmhh, nyt äkkiä blogiisi kurkkimaan joko se näkyy sielläkin!!

   Poista
 2. Hei! Ihana koti sulla! Saanko udella mistä olet hankkinut vaaterekin ja ihanan ison valkoisen peilin? ..sopisivat molemmat kotiini niin hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon Teija. :) Tarkoittanet tuota Hayn vaaterekkiä joka näkyy ylimmässä kuvassa? Se on Stokkalta, mutta saa myös mm. Finnishdesignshopista.

   Valkoinen peili.. hmm. Nyt en valitettavasti tiedä mitä tarkoitat? Ylimmässä kuvassa on meidän makkarin ja olohuoneen väli-/ikkunaseinäke, jossa siis ei ole peiliä.

   Poista
  2. Aah, juu ensimmäisen kuvan vaaterekkiä tarkoitin ja toisessa bloggauksessa näkynyt valkoinen peili joka on makuuhuoneessa... Anteeksi huono selitys.. ja kiitos vastauksesta :)

   Poista
  3. Se peili on Ikea Sogne. Eli ei ole valkoinen vaan sellainen vaalean hopean harmaa. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground