Kyntteliköt // Candle holders

13. marraskuuta 2013

1. Iittala, Allas - 2. Muuto, Gloria - 3. Nordic Light, Design House Stockholm- 4. ENO, Multi Candle Pin - 5. By Lassen, Kubus 4 Copper - 6. Heima, Normann Copenhagen - 7. Menu, Weight here - 8. By Lassen, Kubus 8

Joulupöydän kunkku ei tässä postauksessa ole kinkku, vaan upea kynttelikkö. Kestosuosikkini on Kubus (5. & 8.), mutta myös kyntteliköt 2. & 4. viehättävät. Itse asiassa niinkin paljon, että tuo Enon kynttelikkö nro 4. on nyt matkalla meidän joulupöytään.. Toivottavasti ehtii kotiin jo ensimmäiseksi adventiksikin.

Mikä on sinun suosikkisi?

//
Christmas table king in this post is a magnificent candleholder. My favorite is the Kubus (5 & 8), but also 2. & 4. are very attractive. In fact, as much that Eno's candleholder (nr 4) is now on the way to our Christmas table. Hopefully I'll get it at home for the First Advent.

What is your favorite?

10 kommenttia:

 1. Itse pidän tuosta kutosen Heimasta! Mielelläni näkisin sen joulupöydässä. :)

  VastaaPoista
 2. Itse ihastelin pitkään Muuton Gloriaa, mutta sitten Atlas voitti valurautaisuudellaan. Jokin tuollainen korkeampi olisi vielä kiva joskus saada, mutta pieni Kubus kyllästyminen vaivaa ja sopivaa vaihehtoa ei vielä ole löytynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kubus kyllästyminen?? Siis mikä se sellainen kyllästyminen on? ;) Itse en taida kyllästyä siihen koskaan.. ajatonta designia, sopii niin moneen tunnelmaan.. Joskus vielä 8 on saatava..

   Mutta Atlas ja Muuton Gloria ovat erittäin kivoja myöskin. Ajattomia ja Atlas etenkin ihana myös ikkunalauta-kynttelikkönäkin.

   Poista
 3. Hih, meille myös tulossa tuo Eno.. jotenkin niin siro! Tosin haaveilen myös mustasta Kubuksesta sekä tuosta Heimasta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi oi, ihanaa sitten nähdä tunnelmakuvia siitä sielläkin päässä. :)

   Poista
 4. Ihania kaikki! Suosikkini on Kubus, ehdottomasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, Kubus on sitli vain minunkin mielestäni se ihanin ja ylitsepääsemätön klassikko. :)

   Poista
 5. Kubus on suosikkini, aivan ihanan kevyt ja ilmava!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground