Welcome june and welcome to my new Facebook-page

1. kesäkuuta 2013


Uh, ihhana lauantai. Ja kesäkuun ensimmäinen. Konekin saatiin vihdoin toimimaan, oli vain akun/laturin kanssa ongelmia.

Heti paluun kunniaksi pari kivaa juttua.. Ensiksikin Plateful of love löytyy nyt myös Facebookista: facebook.com/platefuloflove. Saa tulla tykkäilemään, mut ei ole pakko hei. :) Facebook-sivu kokoaa yhteen Plateful of loven Pinterestin, Instagramin & blogin parhaita paloja sekä extraa jota täällä blogin puolella tai muuallakaan ei taas nähdä. Tuleva arvonta jota olen lupaillut, tulee olemaan myös Facebookissa. Eli tervetuloa: facebook.com/platefuloflove

Toisena kivana juttuna vastailen saamaani haasteeseen. Kiitos IMAGE black and white. :) Haaste koskee blogini nimeä, eli miksi olen valinnut kyseisen nimen blogilleni? Miksi englanninkielinen nimi? Mistä sain idean blogini nimeen? Oliko valinta helppo vaiko tuottiko harmaita hiuksia?

Noh, tätähän ette moni tienneetkään, että alunperin Plateful of love oli minun ja mieheni ruokablogi. Ylläpidimme tätä Posterous-blogialustalla ja lähinnä pidimme blogia omana reseptipankkina kokkailuistamme. Mieheni keksi nimen ja mielestäni se sopikin ruokablogille kuin nenä päähän. Jossain vaiheessa kuitenkin aloin keräämään blogiin myös sisustukseen liittyviä inspiraatiokuvia. Ja kuinkas sitten lopulta kävikään.. Mieheni päivitysinto oli jo ehtinyt laantua ja sovimme, että siirrän blogin "omiin nimiini" ja samalla laajennan sisällön sisustuksen ja muun lifestylen puolelle. Ruokablogia ehdimme pitää pari vuotta ja nyt tässä muodossahan tämä on vielä tuore tapaus. Mutta myönnän, että painiskelen jo nyt tuon nimen kanssa. Olisi pitänyt valita uudelle blogille uusi ja kuvaavampi nimi. Mutta tällä on oma historia ja henkilökohtaiset juurensa, joten tällä mennään. :)

En tällä kertaa nyt jaa haastetta yksilöidysti eteen päin, vaan heitän pallon ilmaan ja sen saa kopata kuka vain haluaa. :) Mielestäni on aina mielenkiintoista lukea blogien taustoista. Eli blogiystäväiseni napatkaa ja kertokaapa oma tarinanne nimienne takaa. :)

//
A wonderful Saturday. And the first of June. Our computer was finally able to run, it was only the battery/charger problems.

Now you can find Plateful of love on Facebook: facebook.com/platefuloflove. Facebook page brings together the best pieces of Plateful of loves Pinterest, Instagram & blog as well as extra material that here on the blog does not see. So, welcome to: facebook.com/platefuloflove

1 kommentti:

  1. Ai vitsit, kuinka kiva tarina. En olisi kyllä ikinä arvannut! :)
    Kiva, että tartuit haasteeseen...

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground