Seinällä // on the wall

12. kesäkuuta 2013


Piti liimata liitutaulutarraa eteisen seinään ilmoitustauluksi. Kaivoin samalla esiin kortti-, leike- ja valokuva-aarteita ja teippailin joitakin randomina kaveriksi. Ei ihan suorassa eikä viimeisteltynä, mutta niin se saa nyt ollakin. Itseni tuntien, kollaasi muuttuu hyvinkin pian. :)

//
I glued a blackboard sticker to our hall wall. At the same time I made a random collage by using some cards, photos and pictures. It's not exactly symmetrical and straight, but knowing myself, I'm going to change it very soon. :)

4 kommenttia:

 1. Onpas kivan näköinen! Tuollaiset vaihtuvat
  jutut muistitaululla/seinällä ovat niin kivoja.
  Niitä voi sitten aina vilkuilla ohi kulkiessa : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Päivi. :) Joo ja niitä on kiva vaihtaa fiiliksen ja tunnelman mukaan. :) Nuo kaksi lähikuvan seinällä olevaa tekstikorttia ovat vain ihan lempparini ja ne ovat jo pitkään löytyneet meiltä aina joltain seinältä. Toinen auttaa jos vähänkään ketuttaa ja toinen muistuttaa unelmista ja niiden toteuttamisesta. :)

   Poista
 2. Näyttää taas niin nätiltä että! Mullakaan ei nuo kollaasit kerkee kovin kauaa vanheta kun saan inspiksen jostain toisesta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Hanna :) Mun mies ei fanita näitä mun kollaaeseja, kun hänen mielestään seiniin teippaaminen on niin "teinimäistä": No näinhän se ehkä vähän on, mutta eipä niitä muuten niin vain muuteltaisi. ;-)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground