Maanantai & Granit

10. kesäkuuta 2013


Instagram-otos eiliseltä, eikös teksti sovi hyvin maanantaiaamuun? :) Vietin viikonlopun yksin kotona, mies ja lilleman olivat landella. Oma aika tuli tarpeeseen, mutta on se jännä, kuinka sitä samanaikaisesti voi ikävöidä miehiään (etenkin sitä pienempää :)) niin mahdottomasti. No kiva viikonloppu kuitenkin oli ja enhän minä koko viikonloppua tietenkään malttanut levätä. Perjantaina pääsin vanhojen ystävien kera istumaan iltaa. Väsyttää hieman vieläkin. :)

Niin kuin kaikki muutkin, minäkin olen käynyt Granitissa. Nyt kaksi kertaa. En ehkä ihan ymmärrä sitä hehkutusta ja hullaannusta ko liikkeeseen. Onhan se kiva ja tuli itselle tutuksi jo Tukholmassakin. Mutta mihin olen hullaantunut ovat nämä valkoiset metalliarkut joiden perään täälläkin kyselin. No Granitistahan näitä saa! Tai siis sai. Kun kävin ensimmäisen kerran siellä, oli jäljellä enää vain yksi iso arkku. Viikonloppuna kävin jälleen tarkistamassa tilanteen, vaikka ystävälliset myyjät lupasivatkin soittaa heti kun niitä liikkeeseen tulee lisää. :) Loppu-slut edelleen, harmi.

Pientä kivaa tietty kuitenkin tarttui mukaan; pari betonista tuikkukuppia, metallisia nipsukoita ja yksi tällainen mustalla taustalla. Tästä pienempi ruskeakin kotiutui ja mikä hauskinta, pari liitutaulutussia joilla voi kirjoitella myös lasiin, peiliin, metalliin jne. Ja jälki lähtee vedellä pois. Hauska idea vaikka kirjoittaa dinnerkutsuilla nimet juomalaseihin paikkakorttien sijaan?! Kuvan esineet siis Granitista, paitsi postikortti joka on RK Designin käsialaa.

Pian ilmoitan arvonnan voittajan. Sitä ennen tsemppistä maanantaihin itse kullekin. :)

//
Words of wisdom on a Monday morning and some stuff from Granit. The postcard is from RK Design. I'm waiting to get my hands on these white metallic chests what I've been looking for. Granit carry them but unfortunately they are sold out at the moment..

10 kommenttia:

 1. Ihania juttuja! Mutta hei, minäkin kävin siellä lauantaina ja olisin halunnut juuri sen tussin. Kysyin myyjältä, sopiiko se liitutaululle (minulla on pari itse tekemääni, jotka tietty ovat vähän röpelöisiä) ja hän sanoi ei. Pettyneenä en sitten ottanut sitä. Mutta se siis käykin liitutauluun! No jopas jotakin! Pitänee mennä takaisin ja hakea yksi sellainen kynä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi hitsi, onpa hassua. Minä nimenomaan kysyin tuota samaa kun myyjä juuri putsaili siinä liitutaulua johon valkoisella tussilla oli kirjoitettu. :o Otin valkoisen lisäksi mustankin, kun sillä voi tosiaan esim. peiliin ja laseihin kirjoitella. :)

   Poista
 2. Tuonne on päästävä ;) Harmi kun täältä on niin pitkä matka.. Täytyy suunnitella reissua etelämpään päin niin samalla vois pistäytyä tuolla. Ja ihanaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja toivotaan, että Suomen pään verkkokauppa aukeaisi myös pian. Sittenhän helpottaa myös välimatkan osalta. :) Ihanaa viikkoa sinnekin!

   Poista
 3. Olen käuynyt jo useamman kerran Granitissa, se kun on aivan toimistoni kulmilla. En silti ole ostanut vielä mitään! Taitaa olla jonkinlainen ostolakko päällä. Parvekkeelle Granitissa on kaikenlaista kivaa, mutta parveketilannekin on oikein hyvä nyt, enkä tarvitse mitään lisää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D No eihän sitä aina tarvitsekaan ostaa. Halvat oliivipuut houkuttelisivat, mutta kun ei ole parveketta meillä. :( On kyllä tosiaan kaikkea muutakin kivaa parvekekamaa..

   Poista
 4. Kuulostaa melko ihanalta viikonlopulta!

  Enpäs huomannutkaan noita tauluja mustana, höh. Kynttiläkippoja pyörittelin käsissäni, mut ne jäi toistaiseksi kauppaan. Kerrohan kokemuksia,että mureneeko ne helposti? Jos ei niin palaan niitä vielä sinne hakemaan:) Valkoinen tussi tuli meillekkin.

  Kaunis kuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oli kyllä kiva viikonloppu. :) Tuli tarpeeseen vaikka tosiaan ikävöinkin pikkumiestä kovin. En osannut kuvitellakaan miltä erossa oleminen tuntuu.. tuntui ihan fyysisesti. Äidin ja lapsen side onkin niin vahva. :) No, kerta tämä ensimmäinen ja parasta oli, että kaikki oli mennyt landella hyvin eikä lilleman ollut äitiään kaipaillut. :D

   Jes, kertoilen betonilyhdyistä kun ovat enemmässä käytössä. Näin kesäaikaan ovat enemmän koristeena. Mä mietin itseasiassa ihan samaa ensin, että murenevatko helposti, mutta eivät ainakaan vielä ole alkaneet rapistumaan. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground