Today I love..

11. kesäkuuta 2013


Ruotsalaisen sisustuskauppa Artilleriet sivulta bongasin tämän olohuonekuvan. Esittelyssä Gervasoni Ghost-sohva joka on kyllä ihana. Aikalailla samanlainen sohva meiltä on joskus löytynytkin.. Se oli itse asiassa melkein tismalleen samanmallinen, vain väri oli enemmän luonnonvalkoinen ja tyynyjä oli muutama vähemmän. Ja se oli Askosta. :) Se oli ihana, mutta jouduin luopumaan siitä joskus kun ei mahtunut silloiseen kotiini. Voisin ottaa tästä kuvasta kaikki meille! Paitsi ehkä tuo kattolamppu ei ole ihan tyyliäni.. Mutta pehmentää ihanasti tunnelmaa.


Beni Ourain matosta olen aiemminkin haaveillut tässä jutussa. Lisäksi Thonet-tuolit kuuluvat wanted osastoon sekä Asplund Tati pöytä - missä koossa vain. Myös vaatenaulakon ja peilin tästä sarjasta voisin ottaa. Noh, nämä sarjassamme haaveilua, koska kukkaronnyörit eivät anna näihin periksi ainakaan näin äitiyslomalaiselle. :)

Ihanaa tiistaita!

//
Love this picture from Artilleriet. Loving everything in this; the sofa, table by Asplund, Thonet chair and Beni Ourain carpet.. 

Kuvat/pics: artilleriet.se

3 kommenttia:

  1. Muistelen tuota sohvaan olleen joskus myynnissä Casuarinassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai, no mutta kiitos vinkistä. :) Kun sohvan vaihto tulee ajankohtaiseksi täytyykin katsastaa sieltä. :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground