29m2 yksiö

27. kesäkuuta 2013


Nämä kuvat oli pakko jakaa täälläkin. Eikös nyt ole se aika kun opiskelijat hikoilevat asuntoja etsien?! Neliöistä yleensä on nuorilla pulaa. Jos joskus itse päädyn/pystyn ostamaan sijoitusasunnon, saa näistä kuvista pienemmänkin yksiön pohjaratkaisuun hyviä ideoita. Erittäin toimiva ja valoisa, näyttää kokoaan paljon suuremmalta. Toki korkea huonekorkeus tekee paljon ja mahdollistaa parvenkin. 

Värit inspiroivat kyllä muutenkin. Ihanan näköistä, vai mitäs tykkäätte? :)

//
Very functional and light a small studio apartment. I wanted to share these pictures here, too. Great small space solutions for the interior and color scheme inspired anyway.

Photos by S.Zajaczkowski, via La maison d'Anna G

7 kommenttia:

 1. Tosi kivan näköinen ja kompakti..tosin en ole varma tykkäänkö tuosta lastulevykuosista ::)

  VastaaPoista
 2. Tykästyin itsekin tuohon asuntoon. Oma yksiöni on muutaman neliön isompi, mutta tuollaista järjestelyä on vaikea toteuttaa, kun sitä nimenomaista huonekorkeutta ei ole. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo huonekorkeutta tosiaan parven kanssa tarvitaan. Tässä kyseisessä asunnossa on kyllä huonekorkeus varmaan 4-5 metriä. Näyttää todella korkealta!

   Mutta sullahan on kivasti ja kompaktisti laitettu koti nytkin, siis mitä blogista olen seuraillut. Ja sulla on parveke, ah, lucky you. :)

   Poista
  2. Työtähän tän kodin kanssa vielä pitää tehdä, mutta isot linjat on aika pitkälti valmiit. Mä vaan haaveilen siitä, että saisin jotenkin selkeästi erotettua nukkumisosan huoneesta. Verho olisi yksi vaihtoehto tietty, mutta se saattaa kuitenkin aiheuttaa päinvastaisen vaikutelman. :D

   Poista
  3. Mulla olijoskus yksiössä tuohon ongelmaan sellainen lankaverho.. Vähän ilmavampi vaihtoehto ja toimi hyvin kaikin puolin.

   Poista
  4. Joo, täytyy yrittää keksiä joku ratkaisu. Tai tyytyä nykyiseen. :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground