Kubus kuparissa

9. kesäkuuta 2013


Kubus, tuo klassikko kynttelikköjen aatelinen on ollut hetkisen aikaa saatavilla myös kuparisena. Meiltä löytyy tuo Kubus 4 mustana, kiitos ihanien työkavereideni joilta saimme sen hää- ja ristiäislahjaksi. Kuparinen versio on hivellyt silmää alusta saakka, mutta ihastus sitä kohtaan näyttää vain kasvavan. 

Mitäs te tykkäätte tästä? Onko tämä  kupari värinä ja materiaalina vähän sama kuin marmori, joillekin aiheuttaa kasarifiilareita, joillekin suurta ihastusta? :)  

Kuvat lainasin yhdestä lemppariblogeistani nordicleaves.comista, mutta nämä By Lassenin sivujen stailatut kuvatkin ovat ihastuttavia. 

//
Kubus 4 in copper from by Lassen. Love IT. Photos are from one of my favorite blogg nordicleaves.com. Check out also pictures from By Lassen.

3 kommenttia:

  1. Ou nou, kuparisenakin! Taitaa päätyä ostoslistalle :)

    VastaaPoista
  2. Kupari viehättää. Ja paljon! Tämä olisi täydellinen kaveri kupariselle String -hyllylle - sitten voisi kuparia olla jo tarpeeksi meillä :) Toki siis kynttelikkö ei siihen hyllylle päätyisi, mutta paikan keksisin aivan varmasti. Haavelistalle ehdottomasti!!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground