Pale pink

5. kesäkuuta 2013


Nyt mennään osittain samoissa tunnelmissa kuin maanantain postauksessa. Huomasin vain kovin inspiroituvani vaaleanpunaisesta. "Dusty rose" varmaan kuvaisi parhaiten tätä väriä jos jokin?! Tulipa ostettua vaaleanpunaiset kengätkin eilen Hyvinkään reissulta. Aika päheet etten sanoisi. Ei ehkä ihan normaali tyyliäni, mutta jostain syystä juuri tämän tyylisiä olen koko kevään silmäillyt. Tosin ihan nuden väriset olivat alunperin mielessä, mutta näihin ihastuin. Jo kelpaa. Vai mitä olette mieltä näistä? ;)

Kaivoin myös esiin maaliskuussa tehdyn kollaasin Kupari, marmori ja roosa. Makkarisuunnitelmat elävät mielessä edelleen ja nyt sainkin lisää inspiraatiota. Tähän tummanpuhuvaan makkarisuunnitelmaan voisi lisätä myös hipauksen kuparia, esim. Edit-valaisin voisi olla kupari-musta (olen miettinyt myös vaihtoehtoisesti House Doctorin Kubixin sukuista seinävaloa; olisi samaa sarjaa kuin olkkarin kattolamppu). Noh, pikkuhiljaa. Kuten todettua, luulen että suunnitelmat toteutuvat syksymmällä kun on taas ajankohtaista viettää enemmän aikaa sisällä.. :)

//
I'm so inspired by the pale pink. Or more of colour like "dusty rose". Yesterday I bought a pale pink shoes when I visited my hometown of Hyvinkää. Pretty cool. Not my usual style but wanted something different for this summer.

I found out 
an old collage: copper, marble and rose. My plans for bedroom got now new inspiration by these. 

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitti Marjo. :) Näillä eilen talsin itselleni jo kunnon rakot jalkaan. :) Pitäisi oppia vissiin käyttämään kesälläkin pieniä avokassukkia. Hyvät jalassa muuten, mutta ei siis hiostavalla säällä ilman sukkia. :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground