Tiistain tarpeelliset

19. kesäkuuta 2013


Tiistaille Keskiviikolle aurinkoista huomenta! Lilleman vetelee sikeitä ja itse valmistaudun päivään. Tänään hieman asioiden hoitoa ja lomamatkan valmistelua, piipahdus veljen luona ja lasten synttäreillä. Paljon ohjelmaa, ihan hyvä, että lillemanillekin uni vielä maittaa. :)

Tässä meikkaillessa keittiönpöydän äärellä aamukahvin lomassa, tuli järkkäiltyä tavarat riviin ja räps. Otsikko toki olisi voinut olla jokapäivän tarpeelliset, koska nyt esittelyssä muutamat monivuotiset luottojuttuni. :)

Aurinkolasit ovat jo kolme kesää vanhat, mutta niin hyvät, että ovat edelleen suosikkini. Toisetkin löytyvät, mutta nämä Mulberryt ovat ykköset. Klassiset ja simppelit. Ihoni on muuttunut äitiyshormonien myötä ja pigmenttihäiriöiden vuoksi panostan yhä enemmän voiteisiin. Aurinkosuoja on nykyisin kasvoissa 50 ja sen lisäksi kesän suosikki ja luottotuotteeni moooonen vuoden takaa on Kanebo-Sensain bronzin gel. Se tuo päivettyneelle iholle ihanaa hehkua. Käytän kyllä tuota talvisinkin meikkivoiteen seassa. Ihan paras, suosittelen! Sensailta myös transparent irtopuuteri on vakkarikamaa.

Luottotuoksukseni on valikoitunut Chanel, tämäkin jo monta vuotta "vanha" juttu. Kesätuoksuna käytän Mademoisellea, joka harmillisesti pääsi juuri loppumaan. Talvisin perustuoksua ja ilta- ja välillä päiväkäyttöönkin viime talvena tuli uutuus Noir (kuvassa). Rakastan näitä pulloja. Muoto on aina sama, vain simppeli ulkoasu hieman vaihtuu ja pysyy kuitenkin aina yhtä juhlavana.

Louise Vuittonin pikkukukkaro on pian neljän vuoden takaa; sain ystäviltäni 30-vuotislahjaksi lahjakortin Louise Vuittonin liikkeeseen.. ihan mieletön lahja!! Mutta ennen kaikkea, IHAN MIELETTÖMIÄ YSTÄVIÄ!! Sain sillä paitsi laukun, niin ylimääräistäkin jäi ja sillä hankin tuon korttikukkaron. Se toimi alkuun töissä pussukkana kulkukortille ja huulikiillolle ja oli siis työpäiväni aikana koko ajan kädenulottuvilla. Sitten sinne tupsahti pankkikorttikin ja pian kaikki muutkin kortit ja se on nyt neljättä vuotta toiminut myös lompakkonani. Näin iso. :D Käteistä on nykyisin niin harvoin mukana, että tuolla olen pärjännyt hyvin. Ja mahtuu sinne rullalle pari seteliäkin ja tarpeen vaatiessa myös kolikoita. Erittäin näppärä! Ja muistuttaa aina rakkaista ystävistäni. <3 <3 <3

Nämä vakkarijuttujani ja voisiko sanoa tavaramerkkejäni?! :) Löytyykö teiltä samanlaisia luottotuotteita/tavaroita jotka seuraavat mukana vuodesta toiseen?

//
Good morning! Here are some of the everyday stuff that I have used for several years. You could say that these are my trademark?! :)

Sunglasses by mulberry are for the third summer in use. They are so simple and classic style, just love them. Kanebo bronzin gel is an absolute first facial product in summer time. A wonderfully light and easy to apply, it brings a wonderful glow. 
My most trusted parfumery are Chanel fragrances. In the summer I use the Chanel Mademoiselle, but unfortunately it just ran out. The photo appears Noir which is my fragrance of winter.
Louise Vuitton small purse I got four years ago. I got my friends 30th birthday gift card for Louise Vuitton circulation.. like an insane gift! But most of all, a truly friends! The gift card was enough for a bag and in addition for this paymentcard wallet. It reminds me every day for my dear friends. <3 <3 <3

4 kommenttia:

 1. Voi, miten kaunis kuva! Minä myös tunnustaudun Sensain bronzin gelin vannoutuneeksi ystäväksi. Kesäisin kasvoille, juuri kuten kuvailit ja talvisin dekolteelle väriä antamaan (ettei kasvot näytä liian tummilta). Loisto tuote!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ja kiva, että löytyy luottotuote-ystäviä. :) Tuota voi kyllä todellakin suositella!

   Ja tosiaan, kuten nyt viimeisimmässä postauksessa korjasin, viikonpäivähän on tänään keskiviikko.. Hmm. Huomasitko sinä tämän vai ollaanko sielläkin juhannus-vapaiden tarpeessa? :-) Ihanaa Juhannusta sinulle ja perheellesi!

   Poista
 2. Aivan mielettömän kaunis kuva. Tuotteet ovat super hyviä -mitä sitä hyvää vaihtamaan :)

  Ihanaa juhannusta koko perheelle.

  t.Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna. Samoin sinne ihanaa juhannusta! Nyt pitäisi kelienkin suosia (uskon kun näen ;)). Nautitaan Suomen suvesta!

   Maiju

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground