Murrettuja pastellivärejä

25. kesäkuuta 2013

 

Inspiroituneena pastilleista, erityisesti puuterisesta roosasta ja vaalean harmaasta. Näitä yhdistettynä kupariin ja marmoriin.. tykkään kovasti. Näissä kuvissa ihana tunnelma ja monia suosikkituotteitanikin tältä kesältä. Kuvat via.


Muuton Visu-tuoli on myös yksi suosikeistani sekä E27:n uudet värit roosa ja harmaa ihastuttavat.. Näin nämä valaisimet eilen Formverkissa ja livenä värit ovat vieläkin herkullisemmat.

Huomasitteko jo, että Weekday Carnivalin Riikan kodissakin tummanvihreä on väistynyt olohuoneen seinältä ja tilalle on tullut puuterinen roosa? Ihanan näköistä, klik.

//
Inspired by the pastel colors, especially powdery rose and light gray. These, combined with copper and marble.. I like very much. In these pictures is a wonderful atmosphere and many of my favorite products for this summer. Pictures via.

Visu-chair by Muuto is also one of my favorite, as well as E27's new colors pink and gray.. Did you BTW already noticed the latest post of Weekday Carnival? A wonderful change on their livingroom.

4 kommenttia:

 1. Tämä puuterinsävyinen vaalea maailma viehättää kovasti! Upeita ja inspiroivia kuvia olet löytänyt. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö, jotenkin niin pumpulinen tunnelma. Ja tosiaan kivat kuvat onnistuinkin bongaamaan ja ihan sattumalta. Parasta, että pystyin jakamaan inspiraatiota muillekin! :)

   Poista
 2. Kauniita kuvia. Ei tekisi ollenkaan pahaa heittäytyä tuolle sohvalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Ja katsoitko Weekday Carnivalin kuvat? Voisipa sinnekin sohvalle heittäytyä. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground