Peace

26. kesäkuuta 2013

 

Eilen postista kotiutuivat kaksi ihanaa pakettia. Kauan odottamani Love Warriorsilta tilatut Peace-puualustat sekä Sofia Rolfsdotterin Feather-juliste. Jälleen tuli todettua, että kyllähän ruotsalaiset todellakin brändäämisen osaavat. Love Warriors sai aikaan minunkin kohdallani haluamansa efektin; jaoin kuvan paketista ja sen sisällöstä jo Instagramissa ja nyt teen sen myös blogissani. Kun asiakaskokemus on jo paketoinnista lähtien näin kaunis ja käsinkirjoitettu kortti henkilökohtainen, niin kuka vain on myyty. Minä ainakin.

Sofie Rolfsdotterista olen kirjoitellut täällä aiemminkin; löysin joskus ihan sattumalta hänen töitään ja olin niihinkin myyty. Meiltä näitä löytyy nyt useampiakin ja jälleen uusi kaunokainen oli tilattava, tällä kertaa makuuhuoneeseen.

Onkos teille tuttu jompikumpi näistä? Ja HUOM, tämä ei ole maksettua mainontaa..

//
Have you heart about The Love Warriors or Sofie Rolfsdotter? I like them both a lot. Yesterday I got two parcel what I have been waiting for; the peace-coasters from The Love Warriors and lovely Feather-poster from Sofie Rolfsdotter. The Love Warriors really knows how to make a brand. I loved the package.. Whole customer experience is something where many webshop could learn from. Beautiful! NOTE: this is not a paid advertising.

8 kommenttia:

 1. Kivoja juttuja olet ostanut! Tuo juliste on kyllä tosi kivan näköinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Katsotaan päätyykö tuo juliste makuuhuoneeseen kuten oli tarkoitus. Tässä mallailin sitä jo olohuoneenkin seinälle.. ;) Kannattaa tutustua tuon Sofien töihin. Todella laajasti aivan ihania jullareita ja kohtuuhintaan. Oma verkkokauppa ei toiminut, mutta Etsyn kautta sain tilattua.

   Poista
 2. Ihania juttuja olet löytänyt.
  Tämä juliste kävisi myös hyvin teidän olohuoneeseen.

  Aurinkoista päivää

  t.Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna. :) Katsotaan juu, mihin juliste lopulta päätyy. :)

   Poista
 3. Kävin kurkkimassa ja ihastuin kans! :) Muutkin sulkaprintit oli aikas kivoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva. :) Sulka-printit ovat omia suosikkejani, meillä on olohuoneessa yksi toinenkin sulka-aiheinen posteri. Mutta on siellä vaikka mitä niiiiin kivoja.. :)

   Poista
 4. Tosi kiva putiikki tuo rakkauden soturit, kiva kun vinkkasit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva jos tykkäsit, ollos hyvä. Hyvissä vinkeissä ilo on antajan puolella. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground