Lupiinit

12. kesäkuuta 2013


Varoitus. Tämä postaus sisältää pahan korvamadon.. Villejä lupiineja. Niin, siinäpä se. Kyseinen J. Karjalaisen kappale on soinut päässäni eilisillasta saakka. Villit lupiinit piti pysähtyä poimimaan tienposkesta kotimatkalla ystävän luota. Kimppu on rönsyilevä ja tuoksu on huumaava. Eilen illalla tuntui ehkä jopa häiritsevältä hieman, niin voimakas se on. Nyt se tuntuu vain ihanalta..

Kuulin jonkun ihmettelevän, miksihän tienpientareilla nykyisin kasvaa valtoimenaan lupiineja, kun ennen tienvarret olivat täynnä horsmia. Korvamato kaksi; niitä rentunruusuja joita Irwin aikoinaan jakeli. ;) Niin hyvä kysymys, johon en kuitenkaan kuullut vastausta. Tietääkö joku? :)

//
Lovely lupins from yesterday. The scent of flowers is a very heady.. Love them!

8 kommenttia:

 1. Koska lupiini voimakaskasvuisena tulokaskasvina valtaa alaa alkuperäiskasveilta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, varmasti jotain tällaista. :) Aika hassu juttu loppujen lopuksi kuitenkin..

   Poista
 2. Heh, jo otsikko toi mieleen kyseisen biisin ja sävel tuli mukaan välittömästi luettuani sanan "korvamato". :D Olisi muuten ihana tuoda kotiin luonnonkukkia, mutta arastelen niissä majailevien ötököiden vuoksi. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin kyllä se pelkkä lupiini sana sen jo tuo mieleen. Toivottavasti ei ole paha korvamato siellä.. ;)

   Samaa mietin minäkin, että näinköhän meillä on kämppä täys ötököitä, mutta toistaiseksi ei ole näkynyt vielä yhtäkään.. :)

   Poista
 3. Heh, juuri olen viimeisen viikon ajan korvamatoillut kyseistä Karjalaisen biisiä, kun täällä meilläkin päin noita lupiineja piisaa tienvarsilla :D Ja samaa mietiskeltiin miehen kanssa pari päivää sitten iltalenkillä; missä ne rentunruusut nykyään luuraavat?

  VastaaPoista
 4. Jo otsikko toi laulun päähän. Mutta ei se haittaa, olen aina tykännyt siitä. Ja lupiinit ovat kauniita kaikessa väriloistossaan.

  VastaaPoista
 5. Kauniilta näyttää! Ja nyt soi täälläkin ;)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground