Järjetön päähänpisto?

16. kesäkuuta 2013


Uh, ihana vuorokausi mökkeillen takana. Eilen postasin lähteväni etsimään myös kadonnutta inspiraatiota. Kotona tekisi mieli tehdä kaikenlaista, mutta mikään ei tunnu oikein miltään. Ei se inspiraatio tainnut vieläkään oikein löytyä, mutta kotiin tultuani sain päähänpiston jossa ei kait ole mitään järkeä..

Keksin, että vaihtaisin kokeiluluontoisesti vitriinin ja telkkatasosta tuon korkeamman päätytason paikkaa.. Mies vastustaa ja eihän se nyt näitäkään kuvia katsoessa tunnu parhaalta mahdolliselta, mutta jotenkin tästä sohvalta käsin katsottuna muutos voisi olla vaihteeksi ihan kivakin. Ruokailutila on kyllä kovin valkoinen jo muutenkin, jolloin vaarana on, että siitä tulee liiankin aneeminen; tarkoitus olisi laittaa nuo kaksi puuttuvaa ovea nimittäin vaihdon yhteydessä myös paikoilleen. Mutta toisaalta tason päälle/yläpuolelle voisi laittaa ison tai parikin taulua, kookkamman valaisimen, ison lasipullon (raahasin juuri uuden tulokkaan mökiltä ;)) tai ehkä jopa vuoden paketissa ollut String-hylly voisi sopia sen yläpuolelle kaveriksi. En tiedä. Eihän tällaiset muutokset ole mitään lopullisia, mutta olisihan siinä pikkuprojekti päiväksi. Eli ainakin nukun yön yli, ehkä kaksikin ennen kuin alan huhkimaan.

Keittiöön suunniteltu kattolamppukin tuntuisi kyllä istuvan paremmin jos mustan vitriinin sijasta tausta olisikin valoisampi. Ai niin ja vitriinin tavarat tietysti vaihtuisivat muutoksen myötä ainakin osittain. Niin ja Eamesien paikkaakin täytyisi miettiä.

Eli niin, olisikohan tässä mitään järkeä, mitäs te sanotte? Päähänpistoni yleensä menevät yhtä nopeasti kuin tulevatkin, eli katsotaan mitä mieltä itsekin taas huomenna olen. Ihan jännittää. ;) Nyt väsynyt mökkeilijä painuu pehkuihin, hyvää yötä!

//
I wonder if I would exchange the furniture place. More specifically, dark and white level display shelf. Perhaps the absurd exchange, but the variation could refresh. Well, need to think about this.. and have to sleep over night, maybe even two. :) What do you think..?

Kuvat: Katri Kapanen, katriphoto.com

6 kommenttia:

 1. Päähänpistot on kyllä jänniä ja ihan aina ei mun kannata edes puhua miehelle, kun seuraavassa hetkessä mielessä onkin jo ihan muuta! ;) Mutta sehän siinä sisustamisessa onkin niin kivaa, että pienilläkin muutoksilla voi olla suuri vaikutus. Ja aina parempi jos muutoksen pystyy tekemään jo olemassa olevilla huonekaluilla tms.

  Niin, mitäs mieltä sinä tänään olet, vieläkö järjestys vaihtuu? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :Luulenpa, että meillä naisilla vain on oikeus tuohon mielen muutokseen. ;) Heh, kuten minäkin nyt muutin ainakin vielä toistaiseksi tämän suhteen mieleni. Ja tämän sijasta keittiönpöytä nyt sitten muuttikin suuntaansa. Eiköhän tässä vielä keksitä yhtä sun toista. :))

   Poista
 2. Tuo vitriini tuo kyllä kivasti kontrastia keittiöön, mutta olen innokas näkemään kuvia myös muutoksesta ;).

  Mikä on tuo ihana matto, joka on olohuoneessanne, Asko mixed.. :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, eiköhän tämäkin muutos vielä jossain vaiheessa toteuteta. :) Matto on Vepsäläiseltä, en muista mikä se oli.. Ei mielestäni se Asko kuitenkaan. :)

   Poista
 3. Ihanaa, että laitoit tänne asian puitavaksi. Kaappi astiasisältöineen sopii mainiosti tuohon ruokailuryhmän kaveriksi. Toisaalta tuo päätytaso tukee ruokailuryhmän matalaprofiiista ilmettä ja sopisi tuohon varmasti hyvin. Jään jännittyneenä odottamaan ratkaisuasi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tässä tuli oikein ammattimaisen ottein vastaus. :) Eiköhän tuo muutos vielä joskus toteudu! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground