Vases

30. huhtikuuta 2013


Ihan lovessa näihin uusiin vaaseihin. Eilen niistä tuli tällainen spontaani asetelma. Pieni valkoinen maljakko Tiger, musta ja ruskea kirpparilta. Juliste Therese Sennerholt.

Tänään vietetään vappuaattoa rauhallisesti. Ajattelin leipoa tuorejuustokuorrutteisia ja inkiväärillä maustettuja porkkanamuffinseja, illalla katsotaan leffoja ja mutustellaan parsaa ja uusia perunoita. Huomenna sitten brunsseillaan kera ihanien ihmisten. Ja toivottavasti onnistuneiden muffinsien. :)

Hauskaa vappua kaverit!

Maiju

//
I just love these my new vases. White one is from Tiger-shop, black and brown ones are from flea market. Poster Therese Sennerholt.

Today I'll bake Carrot cupcakes with ginger. And tonight we will watch movies and eat some spring delicacy; fresh broccoli and potatoes. Tomorrow then celebrating first of may with a dear friends and hopefully with good cupcakes. :) 

10 kommenttia:

 1. Noi vaasit on kyllä ihan todella cooleja!! Ja tuo juliste pomppii aina mun silmään kaikista kuvista ja kodeista. Siis hyvällä tavalla. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, sattui hyvä tuuri kirppislöytöjen kanssa. :)

   Poista
 2. Kaunis asetelma! Iloista vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kivaa vappupäivän viettoa myös sinne! Ihana aurinko. :)

   Poista
 3. Ihanat maljakot, etenkin toi kirppislöytö. Juurikin toi juliste on ollut toivelistalla pitkään, mutta en oo raaskinut hankkia. Opinnäytetyötä pakertaessa lupasin palkita itteni sillä jos selviäisin urakasta. On se vaan ihku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu itseään vain palkitsemaan urakasta. :) On tuo juliste kiva ja aika ajatonkin kuitenkin. Hankin valkoisen paspartuun jossa on mustat sisäreunat niin se tuo vielä kivaa ulottuvuutta.

   Tsemppiä oppariin! :)

   Poista
 4. Kiva blogi sinulla täällä. On onni löytää uusia blogeja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. Kiva kun löysit. Täytyy tulla vastavierailulle. :)

   Poista
 5. Ihana vaasit ja tosi kivat asetelmat/kuvat! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground