Pyykkipussi, lelupussi, säilytyspussi..

6. huhtikuuta 2013

Kuvat: 1, 2, 3, 4, 5, 6

Muutamia poimintoja kivoista säilytyspusseista.

Meillä on etsinnässä lelukori/-pussi olohuoneeseen lillemanin leluille & leikkimatolle. Haluaisin kankaisen tai muuten ns. joustavaa materiaalia olevan ja mieluiten nahkaisilla kahvoilla. Pidän noista nahkaisista yksityiskohdista (niin sisustuksessa kuin vaatteissakin..) ja siksi Ferm-Livingin (5.) pyykkipussi on pitänyt ykköstilaa jo pitkään. Se on myös kooltaan ja muodoltaankin passeli. Se vain on mielestäni tällaiseksi vähän liian kallis kun ei ihan niiiin kiva tuo kuosi kuitenkaan ole (yli 70 euroa).

Varpusella on hyväksi havaittuja pussukoita (1.) ja yksi sellainenhan meiltä jo löytyykin (Varpusen säilytyspussi). Essent'ialin selluloosapussi (2. & 3.) harmaana tai mustana voisi olla myös kiva vaihtoehto; orgaanista materiaalia ja yllättävää kyllä myös konepestävä!

House Doctorilta löytyisi parillakympillä tuollainen raidallinen pussi (4.). Raikas ja edukas, mutta raitaa meillä taitaa olla jo riittämiin. Ihana olisi myös pyykkikassiksi tuo harmaa nahkakahvoilla (6. & 7.), mutta sen hinta oli jossakin ulkolaisessa verkkokaupassa reippaasti yli 100 euroa. Huh.

Kuva

Parasta ja kivointa olisi tehdä tällainen itse, mutta nyt pitäisi a) löytää aikaa ja b) saada ompelukone porukoilta 150 kilometrin päästä lainaan just sillä hetkellä kun inspis iskee. Luulen, että kohta a) tuottaa eniten haasteita. :)

Saa vinkata myös muita kivoja!

8 kommenttia:

 1. Ihania pussukoita olit kerännyt postaukseen! Minusta näitä ei voi olla koskaan liikaa. Varpusen pussukat on tietenkin ihania, mutta tykkään tosi paljon myös noista Essent'ialin -pussukoista! Kauniita ja ekologisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, näitä tosiaan ei voi olla liikaa, siltä tuntuu. ;) Essent'ialin pussukoita täytynee kyllä lähteä kokeilemaan!

   Poista
 2. Ihania kaikki! Mulla kokemuksia vaan noista essentialin pussukoista, niitä voin kyllä lämpimästi suositella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sulle vinkistä! Sinun blogistahan tuon Essent'ialin pussukan bongasin. :) Tiesin, että niitä myydään Helsingissä Pinossa ja siellä niitä olen joskus hypistellytkin, mutta olin vallan unohtanut ne jo. Taidan hankkia sellaisen pienemmän eteiseen kokeeksi. :)

   Poista
 3. Tuo Fermin nahkasankainen on kyllä ihastuttava. Täälläkin on ollut kunnianhimoisena tavoitteena tehdä johonkin nahkakahvat, -reunat tai koristeet, mutta vielä ei ole löytynyt aikaa, inspiraatiota eikä nahkaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo aika on harmittavasti liian usein haasteena. ;) ja totta, ei ole kyllä nahkaakaan tullut vastaan. Mielessä kyllä yksi mesta, vinkkaan jos onnistaa. Jos koskaan ehdin sinne. :-)

   Poista
 4. Kiva postaus! Ihan offtopicina kysäisen, millä olet tehnyt tuon kollaasin, jossa linkit kätsästi mukana? Onko tuo ihan automatic systeemi, poimitaan kuvat netistä ja that'a it? Kiitos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kollaasit teen Googlen ilmaisella Picassalla. Tosi helppo. Siellä on toiminto joka muodostaa kollaasin automaattisesti; formaatteja on erilaisia ja kuvia voi helposti itsekin asetella. Olen kyllä aina tallentanut kuvat koneelle ensin. Nuo linkit tulee kuvaan bloggerista; "lisää kuvateksti" ja ite tein. :)

   M

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground