Therese Sennerholtin asunto

7. huhtikuuta 2013


Therese Sennerholtin tekstigrafiikat ovat monelle tuttuja. Meidänkin seinällä niitä killuu parin kappalein. Nyt hänen vastaremontoidusta kodistaan on julkaistu kuvia Residencessä. UPEA (ja harmittaa, ettei Stokkalla vielä perjantaina ollut uutta Residenceä, höh)! Lotta Agatonin kädenjälki näkyy kyllä. Hän on siis ollut stailaamassa kotia ja kuvat on ottanut Kristofer Johnsson. Luottokaksikko.

Olohuone ei ole kalustukseltaan ihan makuuni, mutta tuo ikkunan alla kulkeva pitkä taso ja työnurkkaus ovat tosi kivoja. Lisäksi tykkään noista valokuvaprinteistä. Keittiöstä taitaa tulla yksi benchmark seuraavaamme varten; tuo marmori takatilassa on alkanut yhä enemmän lämmittämään. Myös ruokailutila ja makkari ovat ihan voisin-ottaa-osastoa. Ja vielä kun makkarin seinällä vilkkuu kuva Marilynistäkin?! Siis kyllä, voisin muuttaa! :-)

Ihanaa sunnuntaita!

Kuvat via Ollie and Seb's Haus, styled by Lotta Agaton, photographed Kristofer Johnsson

4 kommenttia:

 1. Wau,
  Kyllä tuolla kehtaisi asua!
  Täytyyki ostaa uusi residence, kun jossain vastaan tulee.
  -Koo

  VastaaPoista
 2. Kaunis on Theresen koti. Puunväri lämmittää kivasti mustavalkoisuutta pieninä yksityiskohtina. Itse olen saanut hengiltä jo melkoisen määrän oliivipuita, mutta taidampa vielä kokeilla yhden kanssa. Työpisteen kassissa ollut näytti kivalta! Kiitos tästä!

  VastaaPoista
 3. Toi on kyllä tosi kiva kämppä, mutta itsenäni jäi häiritsemään liiallinen "Lotta Agatonmaisuus".. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on niin totta. Mullakin kävi mielessä onko Theresen omaa persoonaa kuinka paljon tässä enää mukana. Hänen aiemmasta olkkarista on kuva tässä postauksessa: http://platefuloflove.blogspot.fi/2013/01/blog-post.html

   Loput kuvat löytyy täältä jos kiinnostaa kurkata. ;) http://fruidelicious.blogspot.fi/2012/07/therese-sennerholt-home-in-stockholm.html

   Maiju

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground