Kiitokset kollaasin kera ///

15. huhtikuuta 2013


Olen saanut jälleen tukun uusia lukijoita, ihanaa! Kiva kun olette liittyneet seuraan, toivottavasti viihdytte tässä matkassa. Minä viihdyn ja ilostun joka kerta kommenteistanne, antakaahan siis palaa jatkossakin. Suurkiitokset myös kaikille blogiani linkittäneille. :)

Ohjelman täyteinen viikonloppu ja viimeinen vuorokausi lapsuuteni maisemissa ovat pitäneet kiireisinä. Siksi nyt kollaasina vain aikaisempia alkukevään kotitunnelmia. Tästä lähtee jälleen uusi innostava viikko käyntiin.

Maiju

///

For now on I'll also write in english! Now I just wanted to say thank you and welcome you all lovely new readers. Hope you'll enjoy this journey with me. All you comments make me very happy so please give me one. :)

Here is a collage of early spring moods from our home. This will start another exciting week. Have a good one!

2 kommenttia:

 1. Onko hyllykkö minkä päällä sinulla on milk valaisin minkä valmistajan? ja mitä kokoluokkaa suurinpiirtein? Millainen valo milk valaisimessa on? Ihana blogi sinulla, löysin sen vasta nyt :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva kun löysit nyt kuitenkin. :) Eihän tämä kauaa ole vielä ollutkaan.

   Hyllykkö on ihan Ikean Beståta. Kaksi matalaa 120 cm leveätä kaapistoa on päällekkäin. Milkissä on todella hyvä valo. Se on himmennettävä joten kiva kun saa säädettyä tunnelmallisemmankin valaistuksen. Suosittelen!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground