KUBIX

19. huhtikuuta 2013


Siinä se nyt on. House Doctorin Kubix-kattovalaisin. Mieheni tykästyi siihen myös ja niinpä pistimme tilaten. Eilen se tuli postissa ja huomenna toivottavasti saamme sen paikoilleen sohvapöydän ylle. En tiedä mikä pieni siinä nyt kuitenkin arveluttaa (hit me..!)... Hienohan se on ja sopii meille hyvin. Taidan vain alkaa olla liian graafisiin muotoihin ja mustaan hieman kyllästynyt. Kooltaan valaisin on kuitenkin kevyt ja pieni ja varjostimen sisäosa on hieno kuparin värinen. Pidän kun siinä on jotain maskuliinista, mutta samalla niin herkkää. Oh, meneepä runolliseksi. :) 


Tällä kaunokaisella mennään. Hinnaltaan Kubix oli maltillinen eli ei mikään loppuelämän ostos. Eli siksi mäkin aion olla tyytyväinen. ;) Katsellaan sitten lisää kun se on paikoillaan. 


//
Here it is, our new Kubix-pendant lamp from House Doctor. Hopefully we get it in place tomorrow above our coffee table. I like it even though I'm a little tired of black graphic things. But it is light and quite small. And the price wasn't so high. I'll show you more when it is in place. :)

6 kommenttia:

 1. Mä niin rakastan tuota valaisinta. Mutta hitsit, kun ei meillä ole (sillekään!!) mitään sopivaa paikkaa. Nämä valaisinasiat tuntuu olevan hankalia, sillä meidän huonekorkeus rajoittaa lähes kaikki lamppurakkaudet toteutuksen ulkopuolelle.

  Mutta palatakseni tähän - kuvia odotellessa kun maskuliininen kaunokainen pääsee omalle paikalleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toivotaan, että asentaja on huomenna kunnossa ja saadaan kattoon. Laittelen sitten kuvia heti kun kerkeen :)

   Poista
 2. Onpa hiano!
  Saako myös sieltä sisäpuolelta kuvaa, sitten kun valaisin on paikallaan? :)

  -Koo
  htto://kotonaonkivempi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, laitan myös sisäpuolelta sitten kuvaa. Kun saadaan se joskus tuonne kolmen metrin korkeuksiin. Tikkaathan me tarvitaan, damn en taas muistanut. :)

   M

   Poista
 3. Niin simppelin kaunis valaisin! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground