Taulukollaasi

3. huhtikuuta 2013


Vihdoin ja viimein julisteet pääsivät kehyksineen meillä seinälle. Eihän tässä oltukaan kuin puoli vuotta suojeltu vastaremontoituja valkoisia seiniä. :) (Pahoittelen, että kuvissa on (jälleen) huono valo!)..

Kehyksissä Therese Sennerholtin julisteet, jotka jo viime kesänä hankittiin ja kehystettiin. Niiden lisäksi Formelle Desiginin Only as-juliste sekä Sofie Rolfsdotterin grafiikoista vihreä pääkallo ottivat nyt nuo muut "pääkallopaikat". 


Kuviahan voi nyt sitten vaihdella mielen mukaan, pääasia, että kehykset ovat seinässä. :) Kollaasista tein tarkoituksella epäsymmetrisen jotta siihen voi halutessa myös lisätä erikokoisia kehyksiä.  Joskus sitten aionkin laittaa lisää grafiikkaa ja ehkä jonkin valokuvajulisteen (esim. Anton Corbijnin jonkun kuvan tai sitten tämän Up-julisteen tyyppisen alppikuvan..) ja vähemmän noita tekstijuttuja. Mutta olkoon toistaiseksi nyt näin. 


Yksi helmililja rehoittaa Tine K:n harmaassa matalassa vadissa jonka hankin sen valkoisen ison ruukun kaveriksi. Muistanette tästä Keittiöpäivitystä-jutusta. Tänään käytiin lillemanin kanssa Ikeassa ja sieltä nappasin mukaan myös ison laventelipuskan tuohon pikkupuulaatikkoon; ulkona viihtyvä kasvi sekin, mutta jospa saisin sen ikkunalaudalla pysymään tovin. Näissä kuvissa jo vaihdoin sen välillä telkkatasollekin. Jotain tälle koko kulmaukselle on vielä tehtävä. Tuo ikkunalaudan lamppu varmaan ainakin lähtee kiertoon jonnekin muualle ja pimeään kulmaukseen täytyy miettiä valaistus muuten uusiksi. Onneksi kesä on jo ovella eikä lamppuja niin paljon kohta tarvitakaan!


Tällaisin jutuin tänä keskiviikkona. Toivottavasti viikkonne on pyörähtänyt käyntiin hyvin!

2 kommenttia:

  1. Kivan näköinen kollaasi! Tosiaan kuvia voi vaihdella mielen mukaan, kätsyä. :) Ja tuonne nurkkaan varmaan sopisi kivasti joku lattiavalaisin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo lattiavalaisinta tai seinävalaisinta olen miettinyt. Mielessä vain jotain sellaista mihin juuri nyt ei ole varaa.. Täytynee miettiä jotain muuta. Ehkä kodin valaisimia vain kiertoon ja makkarista tänne vaikka joku lamppu.. Mietitään ja katsotaan mitä tuleman pitää! :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground