Poutapilviä pikkumiehelle

8. huhtikuuta 2013

 

Pikaotokset aamulta lillemanin unikulmauksesta, josta aiemmin olen laitellut kuvia ja kirjoitellut mm. tässä jutussa. Leikkasin seinälle viime viikolla liitutaulutarrasta pilven pisaroineen (yksi pisara on mobilesta..). Aiemmin seinällä oli RK Designin automatto, mutta meni hermot kun se ei oikein pysynyt seinässä kunnolla kiinni millään. Nyt se odottaa niitä lillemanin oikeita autoleikkejä. :)


Tauluhyllytkin saatiin seinään jo muutama kuukausi sitten,  mutta en ole näistä aiemmin muistanutkaan kertoa. Hyllyjä oli meillä vanhastaan kaksi ja nyt on hankittu kolmaskin joka odottaa vielä pääsyään seinälle.. Hyllyn reunalla roikkuu vanhasta tapetista askartelemani pilviviiri. Myös basketta-tähti tuli tehtyä jouluna samaisesta rullasta. Viime viikolla ostin Ikeasta Hektarin valaisimen yölampuksi. Le cousin de Paulit pakkasin kesäteloille, kaivan ne ihanuudet esiin sitten taas syksyllä. 


Kauniaisten HALI:sta tarttui muutama viikko sitten mukaan silikoninen pilvi-ruokailualusta. Todella kätevä kun tuon pystyy pesemään myös tiskikoneessa. Pilviä oli saatavana myös valkoisena.

Poutapilviä myös alkavaan viikkoon! :)

6 kommenttia:

 1. Uudelta lukijaltasi hyvää alkanutta viikkoa! Ihania pikkumiehen juttuja :). Meillä on myöskin tuo sama sänky, ja olen ollut tosi tyytyväinen kolmen kk:n käyttökokemuksen perusteella.

  Täällä postausta sängystä:
  http://tarja-snowland.blogspot.fi/2013/01/vauvan-huoneen-sisustamista.html

  ...ja täällä:
  http://tarja-snowland.blogspot.fi/2013/04/sinisen-unen-valtakunta.html

  Tervetuloa vastavierailulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tarja ja tervetuloa lukijaksi. :) Täytyy piipahtaa vastavierailulla. Sebran sänky on kyllä ollut meilläkin ihan kymppi valinta. :)

   Mukavaa viikkoa sinnekin, kuullaan pian!

   Maiju

   Poista
 2. Ihan mahtava alusta! Ensimmäinen oikeasti kaunis sellainen, kiitos tästä vinkistä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että oli hyödyllinen vinkki. Täytyy varmaan itsekin vielä hankkia tuolle mustalle kaveri. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground