Ekobo Mello & second hand findings

25. huhtikuuta 2013


Torstai on toivoa täynnä. Ja tämä torstai myös hyvää onnea. Aamupäivän kirpputorireissulta tarttui mukaan pari maljakkoa muutamalla eurolla. Tosi kivat löydöt. Lisäksi muutama viikko sitten sain tiedon, että olen voittanut sisustusaiheisen kilpailun, kuitenkaan tietämättä palkintoa (niitä oli siis monia). No tänään postista sitten kotiutui tuo mysteerilaatikko, 10 kg painava ja lähetystiedoissa luki Ekobo Mello. Ei raksuttanut yhtään. Piti Googlata ennen postiin menoa. Kyseessä siis ekologisesti valmistettu bamburahi. Sisäosa on ontto joten sitä on mahdollista käyttää myös esim. lehtikorina tai vaikka pikkupöytänä kuten se nyt meillä väliaikaisesti laitettiin.

Kirpputori maljakot...

..kilpailusta voitetun Ekobo Mello-rahin päällä.
Musta pikku maljakko ja rahi kiiltävät kilpaa.

Melloa voisi käyttää myös esim. lehtikorina.

Kevätmessuilta voitin 120 euron lahjakortin perhekuvaukseen. Ei pöllömpää ollut sekään. Seuraavaksi siis lototaan. ;)

Mutta niin vielä tuohon Melloon. Meille se on hieman liian kiiltävä. Paikka löytyi nyt tuosta sohvan kulmalta, voisi toimia siinä tosiaan sivupöytänä. Mutta on aika erityylinen verraten korituoliin & rautaiseen vitriiniimme. Jos lillemanilla olisi oma lastenhuone, sopisi se mainiosti sinne. Noh, katsotaan mitä sen kanssa nyt keksitään. Aika kätevä ja kivan mallinen se kuitenkin on. Vai mitäs tykkäätte? Onko Ekobo entuudestaan tuttu merkki?

//

Thursday is full of hope, they say. This thursday was also full of good luck. I found so lovely vases from flea market and they costed only couple of euros. Love them! 

Then I won in a raffle. I didn't know the prize because there was many of them. I just got the package weighed 10 pounds and shipment list what said "Ekobo Mello". That really didn't say anything to me so I needed to google it. Well, now it's here and it's very shiny. ;) It's nice and functional and I like it form but it's not really the same style than our other furnitures; like that cupboard and wickerchair. Need to think where we will put it.. What do you think of it? Is Ekobo familiar brand to you?

4 kommenttia:

 1. Minusta se näyttää hyvältä noiden parina!

  Aurinkoista loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Sullahan on ollut hyvä arpaonni! Toi rahi on tosi makee!

  VastaaPoista
 3. Vautsi, ompa hieno!
  Minunkin mielestä passaa kyllä tuohon rakoon oikein hyvin.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista. :) Kyllä se tuohon sijoilleen nyt toistaiseksi jääkin. :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground