Naked truth

4. huhtikuuta 2013Sain .K.O.T.I. -blogin pitäjä K:lta Naked truth haasteen joka on alunperin lähtöisin White & Fresh-blogista. Tällainen haaste kiersi muotiblogeissa aikoinaan ja on nyt levinnyt myös sisustusbloggaajien puolelle. Aika moni tämän on jo tehnytkin ja varmasti siis tuttu juttu. Eli "raotetaan realismin verhoa ja kuvataan kotia juuri silloin kun koti on kaikkea muuta kuin kuvauskunnossa."

Koska eilen olin juuri suorittanut siivouksen, ovat otokset tältä aamulta aika maltillisia. Ainut kunnon kaaoskohta löytyi keittiön pöydältä joka jäi illalla täyteen omilta jäljiltä. Laskuja, papereita, valokuvakehyksiä, kukkia vailla paikkaansa, "serkkupaulin" valot jne. Aika maltillinen kaaos kuitenkin?! :) Ja mikä tavallisinta ja lähes jatkuvaa, niin tietenkin lillemanin leikkimatto leluineen on levällään lähes koko ajan. Kuva on aamulta ja mukaan saatiin itse pikkumieskin vielä yökkärissään. Hei eihän lapset saa leikkiä yöpukusillaan lattialla. Varmaan ainakin jonkun kasvatusoppaan mukaan ja siitä siis lisää miinuspisteitä allekirjoittaneelle?!

Miehen paitoja roikkuu henkarista lähes aina makkarin "sisäikkunalla", mutta niitäkin tänä aamuna oli vain yksin kappalein. Ihme kyllä! Tätä varten järkkäilijänatsina hankin meille aikoinaan HAY:n Loop-naulakon, mutta kuulemma siinä vaatteet ovat liian sumpussa. Yeah. But I can live with that. :) Toinen rassannut epäsiisteys juttu on ollut puhtaat pyykit, mutta kuten muistatte, hankin niille säilytyspussin ja nyt sekään ei kiusaa. Tuota pussia en nyt alkanut erikseen enää kuvailemaan.

Tosiaan tämä on monessa blogissa jo kiertänyt, mutta heitänpä haasteen nyt vielä eteen päin sellaisille blogeille joissa tätä en ole vielä nähnyt. Aina niin ihanien harmonisten kotien omistajille GreyWhiteHeart, Oma Koti Valkoinen ja StuDecor. Olkaa hyvät. :)

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground