Torstain inspiskuva

11. huhtikuuta 2013

Kuva

Yksi omista tämän viikon inspiskuvista tässä.. Paitsi tämä värimaailma, niin hyllyjen tavaroissa on kontrasteja ja tyylejä joista tykkään. Erityisesti tuo paperipussi ja kiiltäväpintainen, mutta kuitenkin rustiikkisen oloinen ruukku miellyttävät. Soodastreamerit, retrovaaka ja tuo kori myös kivoja. Tuollaista keittiövaakaa olenkin yrittänyt metsästää kohtuuhintaisena; vauvan ruokia olisi helpompi tehdä kun voisi mitata grammoissa raaka-aineet. Ja olisihan se leivontaankin ihan kätevä. Tässä kuvassa ilmeisesti oleva vaaka on House Doctorin ja todella kiva, mutta enpä ole raaskinut ihan sitä hankkia.

Niin kuvahan on String-hyllyjärjestelmän promokuva (näyttää muuten aika Lotta Agatonmaiselta, ehkä hänen stailaamansa?). Hyllysysteemiin on nyt saatavilla tuollainen pöytätasokin. Aikas näppärä pieneen tilaan tai vaikka lastenhuoneeseen jos on useampikin piirtäjä. 

Järjestetyt hyllyt muistuttavat myös kulman takana odottavasta kevätsiivouksesta.. Vaatekaapit kaipaisivat inventaaria ja ikkunat pesua.. Sitä suunnittelemaan seuraavaksi?! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground