Kurkistus vappuun & arvonnan voittaja

29. huhtikuuta 2013


Aurinkoinen huomenta!

Tänä vuonna meillä juhlitaan lasten vappua. Kaikki aikaisemmin "vähemmän kiinnostaneet" juhlat ovat saaneet lapsen tulon myötä ihan erilaisen merkityksen ja on kiva kun ympärillä on tohinaa ja muitakin lapsia. Vappupäivänä meille kokoonnutaan neljän perheen voimin brunssille. Pitihän sitä tietenkin vähän koristelujakin hankkia ja tässä niihin kurkistus.

Laitan tänään myöhemmin vielä tuon paperikukan ohjeen. Se on todella simppeli tehdä ja monikäyttöinen erilaisiin juhliin. Materiaalejakaan ei ihmeemmin tarvita; yksi kukka syö yhden servetin.


Näiden myötä haluan toivottaa onnea myös Wanilla Rose arvonnan voittajalle! :) Tällä kertaa arpaonni suosi HANNAA kommentilla:

"Ehdoton kesäjuttu on kesäkukat terassilla (ja lapsille tramppa nurtsilla)
Kahdella arvalla kokeilemassa onnea:)"


Hannalle lähtee siis ihana House Doctorin &-tyynynpäällinen, arvo 26,90 eur.

Kiitos kaikille osallistujille, kommenttejanne oli todella ilo lukea! Yhteenvetona voisi todeta, että kyllä se kesämieli tulee kukista, terassin/parvekkeen kuntoon laitosta ja vaaleista tekstiileistä. Toivottavasti uudet lukijat viihdytte mukana jatkossakin. 

Myös seuraavaa arvontaa on jo suunniteltu.. :)

Maiju

//
Congratulations, Hanna is the winner of the raffle. Here is also sneak peek to our party decorations. I 'll put paper flower instructions later today. :)

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground