Right here, right now

11. helmikuuta 2013


Kännykkä-snapshot viikonlopun jälkeisistä tunnelmista ja piti vielä toivottaa oikein hyvää maanantaita ja viikkoa itse kullekin. Ja tervetuloa uusille lukijoille! Olen niin innoissani ja iloinen teistä. Kivaa! :-)

Vähän myös viikonloppukuulumisia. Viikonloppu menikin taas yhdessä hujauksessa.. Lillemanin vauvauinti oli lauantain kohokohta, tällä kertaa iskä sai itse pintasukelluttaa poikaa ekaa kertaa. :) Minä mama en sitä uskaltanut tehdä.. Lilleman on kyllä niiiiin innoissaan tuosta uinnista. Kiva meidän perheen yhteinen harrastus, ainakin vielä helmikuun ajan. Emme oikein diggaa tuosta järjestäjästä joten voi olla, että etsimme uuden paikan keväälle..

Muuten otimme aika rennosti; kotihommia, lillemanin kanssa touhuiluja, hyvää ruokaa, UMK:n finaali - mitä mieltä muuten olitte voittajasta? Minusta oli nappivalinta vaikka Mikael Saaren biisi olikin hieno - vähän shoppailuja, käsitöitä, The Wiren jaksoja HBO Nordicilta ja kasa Ruotsalaisia sisustuslehtiä. Tooodella rentoa ja kivaa tekemistä. :) Nyt reippaana aloitettu uusi viikko ja tänään onkin siivouspäivä. Täytyykin jatkaa taas kun lilleman vielä vetelee päiväuniaan.

Toivottavasti teidänkin viikonloppu sujui mukavissa merkeissä? Kivaa uutta viikkoa!

//M

1 kommentti:

  1. Krista oli kyllä hyvä valinta, kun oli niin hieno show! Tosin koskaan ei voi tietää etukäteen millaisesta artistista Euroviisufanit innostuvat. Minä tosin pidin lähes kaikista UMK:n esityksistä :)

    Vauvauinti on niin mukavannäköistä touhua. Olin kerran veljen lasten kanssa mukana kun siellä olivat polskimassa. Kivoja päiviä sinne teille!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground