Manhattan Cabinet

17. helmikuuta 2013


Bongasin jostain Ruotsalaisesta sisustuslehdestä Manhattan Cabinet-säilytysratkaisun. Tällä todellakin olisi lehtien säilytysongelmat ratkaistu! Betonijalka takaa pystyssä pysymisen; tosin tekee samalla tästä aika raskaan. Kiva kuitenkin ja meillä niiiin olisi tällaiselle käyttöä juuri lehtien säilytykseen; ikuisuusongelma johon en ole vielä löytänyt tätä ennen kunnollista ratkaisua. Mutta miinuksena ja hankinnan esteenä on hinta. Höh. Niin kiva tämä ei kuitenkaan ole, että pulittaisin satasia. Manhattan Cabinetia myy ainakin Länna Möbler, josta kuvakin on lainattu.

2 kommenttia:

 1. Oletko nähnyt Tapio Anttilan Mixrackin? http://www.tapioanttila.com/pages/design/13.php#image-1 Mä haaveilen siitä ja voisin sellaiset jalat myös laatikkoviinillekin ottaa, kesää silmällä pitäen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, kiitti Sanna vinkistä. Kyllähän tuo on tuttu, mutta olin jo ehtinyt unohtaa sen. Stokkalla kylläkin katsoin juuri hyvin samantyyppistä telinettä. Manhattanissa vain plussaa sen koko ja että pääliosa on kiinteä. Mutta voisipa tämänkin vielä laittaa mietintämyssyyn! :-)

   M

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground