Poikien juttuja

21. helmikuuta 2013


Tässä randomina kerättyjä lapsille - lähinnä pojille - juttuja joista pidän. Muutaman jutun olen ajatellut hankkiakin.

Acne JR:n puinen pääkallo ja rummut ovat kivan näköisiä ja sopisivat ehkä enemmänkin koristeiksi kuin leikkeihin. Nuo rummut ainakin meille aion hankkia (ja kiroilen sitten jälkeen päin meluhaittaa?? ;)).  Lisäksi tuo vanhanajan mallinen auto on meidän lillemanille varmaan jossain vaiheessa saatava. Pehmoleluja riittää jo pilvin pimein, mutta jos yksi vielä mahtuisi, voisi se olla Länna Möbleriltä bongattu vanhanajan nalle.

Ferm-livingin raidallinen topattu matto olisi kiva leikkeihin, etenkin otettavaksi mukaan matkoille. Myös Ferm-livingin kankainen säilytyskori olisi kätevä lelujen säilytykseen tai sitten ihan pyykkikoriksi.

Tanskalainen Sebran sänky meiltä jo valkoisena löytyykin, nyt siitä on tullut uusia värejä; koivun ja mintun yhdistelmä on aika herkullinen. By Nordin pussilakanat ovat olleet jo joululahjatoivelistalla, mutta ovat niin arvokkaat etteivät ole meille päätyneet. Taitavatkin jäädä vain haaveeksi. Armeijahenkinen viltti Granitilta voisi sopia pojan huoneeseen torkkupeitoksi.

Kun päästään lego ja pikkuauto-vaiheeseen voisi säilytykseen toimia mio.se:n peltiset säilytysboxit.  Näitä saatavilla vihreänä ja keltaisena. Tai sitten nuo puiset laatikot Ruotsalaiselta Granitilta. Granitin sinkkihyllyt ja kattovalaisinkin osuivat silmään.

Löytyykö listalta jotain mistä te pidätte?

//

Some random stuff for boys what I like.. Products and pictures from Granit.com, Mio.se, Acnejr.com, Ferm-living.com, bynord.com, sebra.dk

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground