Olohuoneen tekstiilipäivitystä

18. helmikuuta 2013


Päivitin viime viikolla hieman olkkarin tekstiilejä ja tässä tänä aamulta muutamia pikaotoksia. Aika harmaata kylläkin vaikka kevät on jo tuloillaan, mutta minkäs sille voi, että harmaasta niin vain erisävyissä tykkään. :) Hyvä välivaihe ja voi sitten lisätä väriä lähempänä kesää, eikös?!

By Nordin heppatyyny on jo "vanha", kuten tuo pyöreä H&M:n samettityynykin. Sekin piti kaivaa pitkästä aikaa esiin tuomaan tekstuuria pellavan ja puuvillan seuraksi. Vaalean harmaa pellavatyyny on ollut aiemmin meillä makkarissa. Uusia ovat raidalliset Anttilan Anno-malliston raitatyynyt. Tykästyin. Ovat raikkaat ja hyvänlaatuisen tuntuista puuvillaa. Toinen jo pestiinkin kun lilleman onnistui sotkemaan hieman porkkanaa siihen. Tai eihän se lillemanin vika ollut. :-) Niin ja selkänojalla H&M:n ihanaakin ihanampi torkkupeitto josta aiemmin kerroinkin tässä.

Ikean lampaantaljakin saa vielä olla, kyllähän tätä talvea on vielä jäljellä vaikka niin keväästä jo haaveilenkin. :)


Muutimme tänään vesivahingon korjaushommien ajaksi hotelliin joten omasta sohvasta voi vain nyt haaveilla. Yritetään nyt ottaa tämä loman kannalta ja toivotaan, että kaikki menee rempan osalta hyvin..

Kivaa viikonalkua! :-)

Kuvat: Plateful of love/Maiju

4 kommenttia:

 1. Ihanalta näyttää. Just semmonen olohuone mistä olen haaveillut. Mistä tuo vitriini on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Ansku. :) Vitriini on tanskalaisen Nordalin (www.nordal.eu/) ja ostettu kuumeisten etsintöjen jälkeen lopulta täältä: http://www.kaunispienielamashop.com/.

   Poista
 2. What a beautiful blog! I love it!
  Beautiful pictures!

  Karen from Belgium

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Karen! Nice to hear that you like. Greetings to Belgium! :-)

   //M

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground