Julistemaniaa

8. helmikuuta 2013

Kuvat 1, 2, 3, 4, 5, 6


Postasin joitakin viikkoja sitten juliste inspiraatioita. Nyt surffailu ja sopivien julisteiden etsintä kotiin jatkui ja löysinkin aivan ihania jullareita. Saadaan kevääksi seinille päivitystä. :) Tässä joitakin lemppareita..

Ensimmäinen juliste on Formelle Designin Only us -juliste. Päätyi ostoskoriin. Kuten nuo pääkallot & sulkajulistekin. Nämä ovat Ruotsalaisen (?) Sofie Rolfsdotterin taiteilemia. Löysin sattumalta hänen omat verkkosivunsa ja verkkokaupan. Aivan mielettömän herkullisia juttuja. Tässä suora linkki: sofierolfsdotter.se

Parin valokuvaajan; Anton Corbijnin & Vee Speersin töistä tykkään todella paljon ja voisin näitäkin julisteina meille ottaa. Corbijnin näyttelyjulisteet olisivat wanted-listalla, mutta en ole onnistunut löytämään verkkokauppaa joka toimittaisi näitä Suomeen. Kollaasissa on Tukholman Inwards and onwards -näyttelyjuliste viime keväältä. Vee Speersin valokuvasarja "The birthday party" on samanaikaisesti jännittävä & hellyyttävä; tämä pikkutyttö on henk.koht suosikkini. 

Että sellaista perjantai-iltaan. :) Julisteita olen muuten edelleen kerännyt talteen boardille Pinterestiin, johon pääsee suoraan tästä. Klik klik.

Kivaa perjantaita. :-)

3 kommenttia:

 1. Maiju, kiitos vinkistä! Heti bongasinkin meille muutaman vaihtoehdon, joskaan vielä ei klikkailtu... ja vinkkasin myös ihmisiä löytämään blogisi http://www.studecor.fi/2013/02/julisteita.html

  Loistavaa lauantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mainiota, siellä on kyllä niiiiin paljon kaikkia ihania. Ja kiitos vinkkauksesta. :)

   Loistavaa laskiaisviikonloppua sinnekin! :-)

   //M

   Poista
 2. Mulla on samainen aihe nyt päässä. Ja etsin kolmea yhteensopivaa julistetta/taulua/kuvaa... Kiitti vinkistä. :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground