Meidän keittiössä

6. helmikuuta 2013

Tässä paljon luvattuja kuvia meidän keittiöstä. Omia lempparijuttujani ovat ehdottomasti keittiön tilavuus & toimivuus, seinien fasettilaatat & Jielden valaisimet. Nuo fasettilaatat (=laattojen reunat ovat hiotut)  olivat pitkäaikainen haaveeni, ne mukailevat Pariisin metroasemien laattoja. Rakastan niitä ja oli ehdotonta, että yksi seinä tulee antamaan oikeutta niille. Jielden valaisimet olivat laattojen lisäksi must; Ranskalaista käsityötä ja tuovat sopivasti industrial-henkisyyttä. 

Yläkaappeja ei tarvittu kuin lyhyelle seinälle koska pitkän seinän isot laatikot kätkevät sisäänsä mm. kuiva-aineet, pannut, tarjoiluastiat etc. Lisäksi meillä on Nordalin metallinen vitriini vähemmän käytössä oleville astioille ja keittokirjoille. Vitriini onkin vilahtanut aiemmissa Oma koti-postauksissa

Keittiökalusteet ja kodinkoneet on hankittu Keittiömaailmasta. Ruokaryhmä on Askosta tehty todellinen löytö, jonka penkeille helposti mahtuu kuuden hengen porukka. Tämä oli näyttelykappale ja viimeinen laatuaan joten sain siitä 70 % alennuksen. Sopii mielestäni tilaan kuin nakutettu. Penkeillä on Tine K:n raidalliset istuintyynyt joita harmi kyllä on vain neljä. Jostain pitäisi saada vielä kaksi lisää hankittua.. Matto on myös Tine K:n hopeanharmaa juuttimatto.

Tällaista meidän keittiössä. Kivaa keskiviikkoa! :-)

Kuvat: Plateful of love/Maiju

14 kommenttia:

 1. Teidän keittiö on kyllä todella kaunis ja laskutilaa on ruhtinaallisesti.
  Kyllä tuollaisessa kelpaa kokkailla!

  -Koo
  http://kotonaonkivempi.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Kauniilta näyttää! Mitä materiaali työtaso on? Näyttäisi äkkiseltään mustalta kiveltä vai häämääkö kuva? :)

  VastaaPoista
 3. Teillä on kyllä niin kaunis koti :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Katariina ja Johanna. :)

  Pöytätaso ei ole kiveä; tässä jouduttiin säästämään ja valitsimme rouheapintaista laminaattia. Se ilmeisesti hämää kyllä hyvin koska et Katariina ollut ensimmäinen joka epäili sitä kiveksi. :)

  VastaaPoista
 5. Oi miten ihana keittiö! Tuli ihan mieleen modernin puutalon -kettiö, heillä kanssa saman tyylinen, ihana!
  .. jäänpä seurailemaan mukavan oloista blogiasi!(:

  VastaaPoista
 6. Kiitos paljon Saara! Kiva kun tykkäät ja tulit suht tuoreeseen blogiini mukaan. Tervetuloa! :) Löysin Modernin puutalo-blogin vastikään ja huomasin ihan saman. Keittiömme ovat todella lähellä toisiaan, hauskaa. :)

  //M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Hauska, kun kerrankin pääsee seuraamaan melkein alusta asti. (:
   Aijaa, melkonen yhteen sattuma! :D

   Poista
 7. Nyt vasta löysin tieni tänne :) Kiva blogi ja sisutusratkaisut uppoaa ainakin minuun. Tuollainen iso ruokapöytä yhdistettynä penkkeihin on loistava ratkaisu lapsiperheessä. Synttäreillä tms. mahtuu monta pientä juhlijaa istumaan vierekkäin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit ja vielä tykkäätkin. :) Tervetuloa mukaan meininkiin! :)

   Poista
 8. Aivan upea keittiö teillä, oikein silmä lepää. Kiva kun on vähän persoonallista ja erilaista otetta, silti ajatonta ja rauhallista. Jännä syöttötuoli myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. Kiteytitkin hyvin omat ajatuksemme keittiön suunnitteluvaiheesta. :-)

   Poista
 9. Heips :) Löysin tänne sattumalta googlettamalla fasettilaattaa. Kiva blogi ja sisustusmakusi on niiin hyvä (just niinku mulla;)). Meillä uuden kodin keittiö laattoja vaille valmis ja nyt kiinnostaisikin toi teidän keittiön laattojen koko? Ostin jo sitä pienempää laattaa, mutta nyt olenkin vähän kahden vaiheilla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva, toivottavasti eksyt toistekin. ;-) Pahoittelen, etten ole ehtinyt vieläkään ottamaan mittaa tuosta laatasta. En nyt ulkoa sitä muista.. Mutta peruskokoa, Laattapisteestä ostettu laatta. Mittailen viikonlopun aikana ja palaan!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground