Helmikuun kotitunnelmia

28. helmikuuta 2013


Helmikuun viimeinen päivä. Huih, mennyt jälleen kuukausi nopeasti. Miten aika meneekin näin vauhdilla??! Lilleman täytti juuri viisi kuukautta ja oppii joka päivä jotakin uutta. Pienen ihmisen kehitys on kyllä niin ihmeellistä seurattavaa ja tahti niin huimaa.. :) Muistin muuten juuri, että viime vuosi kun oli karkausvuosi, oli helmikuussa 29 päivää. Tuolloin juuri 29. päivänä meillä oli ensimmäinen ultraäänitutkimus ja näimme pienen ihmeemme ensimmäisen kerran. Tämän jälkeen vasta teimme asiasta muillekin julkista. Ajatella, tästä on vuosi.. :) 

Helmikuussa on pikkumiehen kasvun lisäksi kotonakin tapahtunut pieniä muutoksia joista pientä summausta.. Sitähän tuo otsikkokin lupaili! :) Harmaa on kyllä valloittanut kotiamme yhä enemmän. Mm. harmaa uusi torkkupeitto ja uudet olohuoneen tyynyt tulivat lisäämään pehmeyttä helmikuun kylmiin iltoihin. 

Pieniä värinpilkahduksiakin on saatu uusista Sofien Rolfsdotterin julisteista joista kerroin pikaotosten kera tässä postauksessa. Tätä julistemaniaa oli ilmassa muutenkin, muistanette? :) Lisäksi meille muutti hellittäväksi pari uutta viherkasvia joista esittelyssä oli vihervehka.. Tämä oli alkukuusta oikein viherterapiaa. Samalla lupailin myös muutosta, mutta tittidii, sitä ei nyt tullutkaan, kiitos väärin mitatun hyllyn. :D

Alkukuussa esittelin teille myös meidän keittiön. Tämän jutun myötä mukaan liittyi myös uusia lukijoita. KIITOS teille kaikille! 


Eiköhän tässä olla valmiina jälleen avaamaan uusi kuukausi. Kohti kevättä mennään, siitä merkkinä ihana aurinko joka on hellinyt viime päivät. Meillä alkaakin maaliskuu mieheni reissulla ja olemme lillemanin kanssa viikon ihan kaksin. Aika jännää, mutta eiköhän me äiti ja poika pärjätä. :-)

Mainiota maaliskuun alkua!

//M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground