Flower power to this crappy day

12. helmikuuta 2013


“The flower that blooms in adversity is the rarest and most beautiful of all.”


Niinpä. Ja energiaa ja iloa tähän päivään sopii kukistakin repiä. Kerroin joulukuussa meidän uuden kodin remontista kolmessa eri postauksessa ja tässä viimeisessä Uuden kodin remontti: Uusi keittö & kylppäri kerroin myös kuinka meillä ilmeni vesivahinko heti ensimmäisen asumiskuukauden jälkeen..

No tittidii, tänään ilmeni toinen. Tällä kertaa kylpyhuoneessa. Koko kylppäri täytyy laatoittaa uudelleen. Hyvä puoli on, että tämä on vain viikon työ eli evakkoon joudumme vain viikoksi. Silti, kyllä ottaa päähän, voitte kuvitella. Toisaalta, ei ehkä ota niin paljon päähän kuin edellisellä kerralla. Tähänhän on jo totuttu. Tässä kodissa vesivahinko on laatuaan vol 2, mutta meille kaikenkaikkiaan jo neljäs. Ensin itketti, nyt naurattaa. Eihän kenellekään voi sattua näin??? Meidän talossa on tehty 80 asuntoon putkiremontti. Kenelläkään muulla ei ole ilmennyt mitään ongelmia. Meillä sitten kaksi kertaa. Noh, elämä on. :-)

Tuoksuttelen tulppaaneita ja alan keittelemään lohduksi porkkanakorianterikeittoa. Lillemanin hymy myös - ja etenkin se - muistuttaa kuitenkin elämän hyvyydestä. Asiat voisivat olla oikeasti huonostikin. Mieheltä tilasin illaksi laskiaispullia Kanniston leipomosta. Jo hymyilyttää. Kaikki on oikeastaan hyvin. Mitäs pienistä, kun ei pienetkään meistä. Että semmoista. Flower power!! ;-)


2 kommenttia:

 1. Ei voi olla totta! Voi mikä epäonni teitä seuraa vesivahinkojen kanssa. Onneksi ei tarvitse olla kauaa poissa. Tsemppiä ja iloa päiviin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä. :-) Absurdia suorastaan, mutta eipä tälle nyt minkään voi. Onneksi on tosiaan vain viikon homma eikä mikään suurkatastrofi.

   Kivaa viikkoa sinnekin! :-)

   Maiju

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground