Puhtaus on puoli (silmän)ruokaa

10. joulukuuta 2013


Siivoilin tänään kylppärissä ja otin samalla uudet pellavapyyhkeetkin käyttöön. Olen halunnut pitkään pellavapyyhkeitä kylppäriin, mutta en ole löytänyt oikein mieleisiä. Nämä kuitenkin tuntuivat ihanan pehmeiltä ja hyvälaatuisilta, joten pakkohan ne oli viime viikolla kotiuttaa Tiirinkosken Tehtaalta. Siivotessa purnukatkin altaan reunalta saivat kyytiä ja kokosin ne itse tuunaamalleni marmoritarjottimelle. Samalla tästä syntyi kattaus myös pieniä joululahjavinkkejä. Paitsi käytössä hyviksi todettuja tuotteita, niin nämä kaikki ovat kivasti pakattuja eli ovat karkkia myös sisustajan silmälle - ainakin jos tykkää mustavalkoisen yksinkertaisista pakkauksista kuten minä. ;)

Kuvasta puuttuu vain Balmainin suolasuihke, jonka suurkuluttaja minusta on tullut. Siinä jokanaisen hiuksille ihana, luonnonmukainen tuuheuttaja. Siinä joululahjavinkkini numero yksi. Ja paitsi hyvä tuote, niin kyllä sitä kelpaa klassisen kauniin etikettinsä puolesta esilläkin pitää.

Joululahjaksi ainakin minulle kelpaisi myös laadukas käsisaippua. L:A Bruket on jo monen kotiin rantautunut Ruotsalainen ekologisesti tuotettu sarja. Meillä ahkerassa käytössä on L:A Bruketin tiskiainetta, käsisaippuoita sekä tykkään myös sarjan huulirasvasta. Vasta jouluksi aion vaihtaa  käyttöön kuvassa olevan salvia-rosmariini-laventeli saippuan. Muutoin oma ehdoton suosikkini sarjasta on Mörkt Vanilj. 

Philosophy-sarjan kookos-suihkusaippua on ihanan riittoisa ja ah, niin ihanan tuoksuinen, kermainen suihkusaippua. Kun kerran olen tähän hurahtanut, on tästä vaikea vaihtaa enää pois. Kivannäköistä pulloa unohtamatta. En kyllä tiedä saako sarjaa Suomesta, tämän suihkusaippuan sekä Pure Grace-parfyymin olen ostanut laivalta. Tuota tuoksua en uskalla kuitenkaan suoraan suositella, koska jokainen kokee tuoksut niin henkilökohtaisesti. Vaikka itse siitä kovasti pidänkin, niin se on jäänyt nyt meille käyttöön ns. vessan raikastimeksi.. ja tämä ihan siksi, että Amsterdamissa asunut mieheni mielsi tuoksun siellä julkistenvessojen käytöstä rahastavien naisten tuoksuksi. Siis WHAT?? Sehän tuoksuu vain todella puhtaalle. Suihkunraikkaalle tai puhtaalle pyykille. Nämä mielestäni sitä kuvaavat ja siksi kovin tuksusta pidänkin. Mutta mielikuvia voi olla niin monenlaisia! 

Ystävää voi ilahduttaa myös hyvällä käsirasvalla. Yksi lemppareistani on &Other Stories-verkkokaupasta hankittu sitruunaisen raikas käsivoide. Erittäin hyvä käsirasva ja tuoksu on herkullinen. Lisäksi ainakin Moko-marketissa myytävä Marvisin lakritsainen hammastahna on kiva pikkulahja. Jos siis etukäteen tietää, ettei ystävä ota hammastahnan saamista henkilökohtaisesti!!

/
Today I cleaned our bathroom and gathered all my favorite products to my self-tuned marble tray. At the same time this could be table setting for the small Christmas gift ideas. Only one product was missing and it's the Balmain's salt spray. It's the best product for my hair at this time, and the bottle looks great.

Other products and small gift ideas are the fragrant hand soap from L:A Bruket, hand cream from &Other Stories, so lovely and creamy shower soap from Philosophy and salty licorice tooth paste from Marvis - this is only for a friend who you know so well that she dont' mind. ;)

So small gifts and these all also looks good, or what?

8 kommenttia:

  1. Kauniit purkit saavat kyllä olla esillä ja varsinkin kun niitten purnukoitten ulkonäköön tänä päivänä panostetaan ihan eri lailla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, parasta sisustusta ja ovat kätevästi heti käden ulottuvillakin.

      Poista
  2. Minäkin ostin kesällä laivalta Philosophy sarjaa ja myyjä kertoi, ettei tuotteita saa Suomesta. Harmi sinänsä, katseenkestävät kosmetiikkapakkaukset kun on harvassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo!! En ole vielä tutkaillut ulkolaisia verkkokauppoja, pitänee tehdä sekin..

      Poista
  3. Ihania purkkeja, mistä olet ostanut tuota Balmainin suolasuihketta ? Onko kuivatuote vai laitetaanko sitä kosteisiin hiuksiin ? Tälläisenä ohuthiuksine heräsi kiinnostus heti, kiitos siitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Balmainin ostin Stokkalta. Se laitetaan kosteiden hiusten tyveen ennen föönausta. Tuntuu aluksi hassulta, mutta kuivatussa tukassa näkyy silkkinen ja erittäin tuuhea lopputulos. Suosittelen kokeilemaan!! Sen lisäksi käytän välillä lisäksi kuivaan tukkaan Four seasonsin hiuspuuteria joka sekin antaa oman volyyminsä. Näiden kummankin kanssa vain kannattaa käyttää välillä myös syväpuhdistavaa shampoota.

      Poista
  4. Minäkin kuulisin mielelläni mistä tuota Balmainin suolasuihketta saa ostettua :). Osaisitko vinkata mistä sitä saisi helposti tilattua?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Stockalta tosiaan olen sitä ostanut. Ehkä sieltä saa verkkokaupankin kautta sitä tilattua?!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground